Af

Cecilie Hjaltelin

Cecilie, 24 år og fra Århus. Studerer til dagligt til pædagog.
Fra august 15 t.o.m. januar 2016 skal jeg i min sidste praktik til Norge på et familiecenter.

Nu har jeg været i Norge i en uge, og det er et smukt, smukt land.
Jeg bor ca. 10 km udenfor Trondheim centrum, og har ca. 5 km til mit praktiksted, som er et familiecenter.
Jeg er blevet taget rigtig godt imod – både på familiecenteret og af min udlejer, som allerede har vist mig flere seværdigheder i Trondheim. Jeg har allerede været på en lille vandretur og set hele Trondheim fra en udsigtpost.
Der er stadig ferie i Norge, så der er i øjeblikket ingen familier tilknyttet, men så har jeg fået læst en masse litteratur omkring arbejdsområdet – det er super spændende læsning omkring, hvordan et foster kan blive påvirket af moderen sindstilstand, og hvordan et spædbarn udvikler sig i starten.
Jeg er ved godt mod og klar til at udforske Norge og og dets fjelde, samt de udfordringer der nu skulle komme i min praktik.

IMG_0007[1]

Udsigt over Trondheim – smuk by!

1 kommentar til “første uge som nordmand”

  1. Heidi skriver:

    Hej Cecilie! Dejligt at læse, at du har fået sådan en god start på dit ophold i Norge. Vi glæder os til at følge dit forløb. Hilsen Heidi – Middelfart Sparekasse.

Skriv en kommentar