Nikolaj Bangsgaard
Af

Nikolaj Bangsgaard

Jazztrommeslager på 24 år fra Vejle. Bachelor ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense (2022). Studerer nu Master of Music på Manhattan School of Music i New York (2022-2024)

Tiden siden mit sidste skriv har budt på et væld af spændende oplevelser! Som altid har jeg hørt en masse vilde og inspirerende koncerter, haft en del skolearbejde og været til flere jam-sessions end jeg kan tælle til. Efter at haver overstået mine midterms, nød jeg en uges fri ifbm. Thanksgiving, hvilket var tiltrængt. Jeg fik besøg af et par af mine virkelig gode venner fra Danmark og vi brugte ugen på at være ‘klassiske’ turister – det var optur! Vi så musical på Broadway, gik på Brooklyn Bridge, spiste i China Town og alle de ting ‘som man skal i NYC’

Det var skønt med et pusterum fra jazzklubberne, hvor jeg har tilbragt det meste af min tid, siden jeg kom til byen. Det gav en masse fornyet energi, som var en nødvendighed for at klare den sidste uges skole inden juleferien, hvor skemaet stod på finals. Der var meget at se til, og det var nyt for mig med så mange eksaminer indenfor en uge – noget jeg ikke har oplevet på mine musikstudier i Danmark. Det gik heldigvis godt, så jeg tror, at jeg får til at vende tilbage til mine studier efter juleferien…

Efter en hektisk slutspurt tog jeg til Danmark for at holde juleferie d. 19/12, og det har været dejligt med et par dage hjemme i trygge rammer. Jeg har fået spillet et par koncerter og set en masse gamle venner, hvilket har været utroligt skønt. Nu glæder jeg mig allerede til at vende tilbage til New York!

Skriv en kommentar