Efter at have tilbragt en uge i Indien, et fantastisk land, var det i formiddags endelig tid til at drage ud på vores eventyr – the Rickshaw Run. Vi blev sendt afsted i en skøn, farverig konvoj med alle 83 rickshaws. Efter kort tid blev folk spredt på de fine indiske veje (langt bedre kvalitet end forventet) og vi kørte mod nord, staten Assam.

Inden løbet blev vi informeret om, at det var vigtigt at lade sig selv fare vild – drop alle tanker om gps og prøv jer frem, var rådet. Lad os bare sige, at vi har fulgt det fra første fløjt; efter 150km kørsel opdagede vi, at vi der var 50km + en kæmpe flod mellem hvor vi troede  vi befandt os og hvor vi egentlig kørte. Jep, vi var faret vild uden den fjerneste anelse om det!

Ikke desto mindre omfavnede vi faktummet med grin og sarkasme sammen med vores skandinaviske følgesvende, Eba og Reidar fra Norge. Det er lige præcis hvad løbet her handler om – selvfølgelig skal vi nå til Kochi på 16 dage, men det haster heller ikke mere end det skal være sjovt og udfordrende.

Vi lover jer at det er begge dele! Rickshawens evner strækker sig til maksimalt 55km/t, hvilket er helt perfekt. Vi nyder nemlig at passere det flotte landskab og de mange utroligt søde indere på vores vej. Oplevelserne fyger om hovedet på os, og vi tager alle indtryk til os.

Gæstfriheden og nysgerrigheden er enorm her. Det mærkede vi især ved dagens største udfordring; da Jeppe pludseligt gik i stå i midten af et stort trafikkaos i Guwahati. Vi trak rickshawen ud i vejkanten og kiggede intetanende på køretøjet. Heldigvis kom andre deltagere os til undsætning kort tid efter, og problemet blev hurtigt fikset. Karburatoren var rystet ud af kurs.  Op mod 30 indere stod nysgerrigt og kiggede, samt spurgte interesseret ind til hvad dælen vi har gang i her i Indien.

Nu har vi fået dagens kun andet måltid kl 21 lokal tid og klar til morgendagens strabadser – uret er sat til kl. 05:00 og vi vil forsøge at køre mindst 250km sammen med Eda og Reidar, så vi når Vestbengalen.

Wish us luck!

IMG_0526.JPG

Et lille snippet fra formiddagens konvoj ud af Shillong

En omgang sporadisk ruteplanlægning i Dubhnoi mens vi venter på indiske specialiteter. Til venstre ses Eda og Reidar.

En omgang sporadisk ruteplanlægning i Dubhnoi mens vi venter på indiske specialiteter. Til venstre ses Eda og Reidar.

Skriv en kommentar