Hej.

Så er året skudt i gang, og jeg er i dag startet på IDA (Internationel Dance Academy) som ligger i København.

Jeg bor nu ikke længere i lille Middelfart med alle min veninder og familie omkring mig. Nu bor jeg på Frederiksberg i en lejlighed med 6 andre danse studerende, som jeg først nu er ved at lære at kende. De virker alle sammen helt vildt søde og vi har aftalt en hygge aften i aften, hvor vi tager ud sammen og spiser osv.

Med hensyn til skolen, var jeg til en halv times evaluering, eller hvad man kan kalde det. Jeg skulle ind og vise hvad jeg kan,og hvilke danse stilarter jeg kan.  så de ved hvad de skal hjælpe mig med fremover. Det gik fint. I morgen starter der helt normal skoledag, hvor vi (30 elever) skal møde ind kl 08:30-15:00.

Det glæder jeg mig til.

 

 

Ligger på mit nye værelse efter prøve.

Ligger på mit nye værelse efter prøve.

1 kommentar til “Fingeren ud og i gang.”

  1. Middefart skriver:

    Vi glæder os til at følge dig her på bloggen!

Skriv en kommentar