Under min praktik fik jeg selvfølgelig også mulighed for at se en masse af filippinerne, som efter min mening har rigtigt meget at byde. Vi oplevet alt fra fantastisk små palme øer, til dykker ture i turkist blåt vand, vandretur i fascinerende natur og store smukke vandfalde. Det er dejlig nemt, og ikke mindst billigt at rejse rund på filippinerne, og folk er altid søde og hjælpsomme lige meget hvor man kommer frem. Her er nogle billeder fra vores forskellige tur rundt i landet.

007

 

Dette skønne billede er fra en strand på øen Bantayan der ligger nord for Cebu. Her er stemningen meget afslappet og der er ikke så meget andet at lave end at slappe af og nyde naturen.

097

Billede her er fra Chocolate Hills på øen Bohol.

133

Her nyder vi en dukkert i Kawasan falls som ligger på Cebu. Vandet er lækkert og turkis blåt, men meget kold. Men en kold dukkert er yderst tiltalene er den tunge varme.

199

Denne smukke solnedgang er fra øen Malapascua som ligger nord for Cebu. Øen er kendt for sine smukke dykker muligheder og de hvide palmestrande.

palawan 020

Billede her er fra en sejltur ud fra byen El Nido som ligger på øen Palawan, her oplevet vi noget af den mest smukkeste natur jeg nogenside har set.

Boracay 012

Sidste billede er fra ferie paradiset Boracay, øen har filippinernes bedste strand “White Beach” og er meget besøgt af turister. Men der er fantastisk smukt og ligger op til ren afslapning, solbadning og kolde drinks i syggen.

Alle disse steder – og mange flere, kan jeg varmt anbefale. Jeg har helt sikkert kun set en brøkdel af hvad Filippinerne har at byde på, så rejse muligheder er mange. En ting er i hvert fald sikkert, jeg er nød til at tag tilbage en dag, for jeg er slet ikke færdig med at se og opleve dette skønne land!:)

 

Skriv en kommentar