Jeg har været på en masse ture både med og uden Happy Erasmus i den seneste måned. Alligevel er et af mine yndlingsøjeblikke, da et par spanske studerende tog mig og mine nye amerikanske venner med i deres bil, så vi kunne se solnedgangen over bjergene fra en forladt kirke i Pamplona.

Jeg nød turen til San Sebastian så meget at jeg planlagde endnu en tur dertil med to medstuderende. Vi tog bjergbanen op til en Adventure Park, så vi kunne nyde udsigten.

Deroppefra kunne vi se hele “La Concha” stranden, byen og bjergene i horisonten. Efter en skøn vandretur til fods ned igen, tog en af mine veninder med mig i en to-mands-kajak og sejlede rundt mellem skibene. Vi efterlod kajakken et par minutter for at gå rundt på en lille ø kort fra stranden inden vi roede tilbage.

“You can drive in a manual car??!!” 3 amerikanske studerende forstod slet ikke hvordan jeg kan køre i en bil med rigtig gearstang og helt uden automatgear! Jeg blev med det samme inviteret med til Hendaya i Frankrig på en weekendtur og spurgt om jeg havde mod på at køre en lånebil derhen. Det havde jeg da! Prisen for bus og tog var bare meget billigere, men afsted kom vi! Vi nød 2 skønne dage på stranden, spiste crepes og hyggede os i vores lille ferielejlighed i det gode vejr.

Der sker så meget spændende at det er svært at vælge det jeg fortæller om. Men jeg synes at billedet her skal med fra min tur til Bilbao. Vi standsede på vejen i Gaztelugatxe for at gå hen og se på denne flotte udsigt! Hvis man synes det virker lidt bekendt, så er det fordi noget af Game of Thrones serien er indspillet her. Øen bliver i serien kaldet Island of Dragonstone.

Skriv en kommentar