Af

Diana Brandt

Mit navn er Diana Brandt.
Jeg er 21 år og studere i New York på mit 3. semester af TEKO.

Mere info på vej…..

Denne weekend var jeg på weekend tur til Boston med et par veninder fra studiet. Vi besøgte Harvard universitet, hvilket var en surrealistisk oplevelse. Jeg har altid haft en drøm om at gå på et college som Harvard, men livet har taget en anden drejning for mig i stedet hvilket jeg også er glad for.
Vi tog en tur rundt på skolen med en guide og fik en masse sjov viden, det er helt sikkert oplevelsen værd. Boston ligger kun 4 timer med bus fra NYC, så jeg vil helt klart anbefalede at man tager dertil en dag eller to hvis man alligevel er på besøg i NYC.
Byen er super smuk og ren og bygningerne er vedligeholdt og gamle. Vi tog også et smut forbi MIT og Boston Park. Jeg må indrømme jeg er forelsket i endnu en by (-:

Min bror kommer på besøg på lørdag og skal være her i 10 dage. Vi skal forbi Washington på mandag og besøg en af hans kammerater.

Jeg begynder at glæde mig til at komme hjem til Danmark igen. Min NY oplevelse har været utrolig fantastisk og jeg har lært og oplevet så utrolig meget. Men sommervejret hjemme i Danmark, Familie og venner, det begynder at trække i mig mere og mere.

Skriv en kommentar