1,2,3,4,5…. så gik der 6 måneder – og om få dage, skal jeg boarde et fly tilbage til Danmark. Jeg har virkelig nydt mine seks måneder, som praktikant hos det danske tech-diplomati – og med et hav af oplevelser i bagagen, rejser jeg hjemad med et stort smil. Herunder får I lige en opsummering af den faglige del af opholdet – og I skal heller ikke snydes for lidt billeder fra min seneste tur til Grand Canyon.

Kompetencekufferten er spækproppet

Der var engang en semi-nervøs, forventningsfuld , spirrende journaliststuderende der tog til mulighedernes land, USA, for at prøve lykken som medie- og kommunikationpraktikant hos Det danske tech diplomati.

…Og inden hun fik set sig om, var eventyret slut, og hun skulle lige om lidt boarde på et SAS-fly hjem til Danmark. 

Det er trist! Men mine to overvægtskufferter er heldigvis proppet med erfaringer, finpudsede kompetencer og kæmpe gå-på-mod. I min praktikperiode har jeg nemlig både lavet nyhedsbreve, redigeret videoer, blevet selvudnævnt Twitter-haj – og så er jeg kommet tættere ind på den politiske dagsorden, der sætter spørgsmålstegn ved, hvordan vi kan forene teknologi og demokrati – og selvfølgelig hvordan man  bedst muligt kan kommunikere om, at Danmark total meget er på den opgave.

Når det så er sagt, så glæder jeg mig til at fordybe mig i næste semesters specialeskrivning. Der ligger nemlig en synopsis klar om True crime-journalistik og de etiske spørgsmål man efterlader, når mordsager bliver til journalistiske fortællinger. Er du journalist, og har du en holdning til true crime, så smid lige en besked eller giv mig et kald…. også hvis du ikke er journalist, men stadig har en holdning, bevares!

Sidste tur til Grand Canyon

På falderebet har jeg sågar nået en tur til Grand Canyon. Sammen med to veninder, fløj jeg til Vegas, for at køre mod Grand Canyon. Det var den smukkeste tur, fyldt med nostalgi, og en helt perfekt afsked med Californien. Herunder lidt billeder fra turen.

Tak fordi I har villet læse med – det har været en sand fornøjelse!

/Eline

Skriv en kommentar