Af

Kent Eskildsen

Mit navn er Kent Aoyama Eskildsen (24 år) og jeg har været så heldig at blive den nye politisk praktikant på den danske ambassade i Thailand i perioden 1. August – 31. Januar 2016.

Til dagligt studerer jeg Development & International Relations, på Aalborg Universitet. Mit karrier mål i livet er at en dag arbejde som diplomat på en ambassade. Dette praktikophold er derfor mit første skridt mod min drøm.

Så snart jeg lander i Thailand den 26. Juli vil jeg gå i gang med at skrive mit første indlæg!

I kender alle sammen udsagnet, men er det korrekt?

Jeg vil udfordre jer, til at tænkte uden for boksen når i er ude og rejse. I kender alle sammen godt den kendelig tourist foto som alle bare skal have? Det perfekte foto, som man ligeså godt kunne have googlet og smidt på facebook…?

I stedet for at skrive et længere blog indlæg, vil jeg istedet præsenterer et lille udsnit af mine fotografier fra Angkor Wat i Cambodia. Jeg håber dette kan være med til at inspirer dig til at eksperimenterer på din næste rejse.

One dollar child IMG_5680 20151017-IMG_5798 20151017-IMG_57390 20151018-IMG_5843 IMG_5684

Til sidst må jeg nok heller undskylde for at have helt glemt mit oktober blog indlæg, så jeg vil lave to stk. her i november.

 

Følg min tur på Instragram @Kentosankentokun, samt via. hashtag: #Wannabediplomat

 

2 kommentarer til “Et billede siger mere end 1000 ord?”

 1. Middelfart Sparekasse skriver:

  Hej Kent!
  Interessant indlæg – og tankevækkende… For hvad er det perfekte billede? Er det, det æstetisk smukke og perfekte, eller er det det, der viser sandheden? Vi lever i en virtuel visuel verden, hvor billeder har en enorm magt over vores opfattelse af hinanden. Vi iscenesætter os selv via de sociale medier. Jagter likes. Men hvor ærligt er det? Så ja, måske skal vi til at tænke ud af boksen og være mere ærlige i vores billeder. Skønne billeder du har lagt op.
  Glæder mig til næste indlæg.
  Heidi :0)

 2. Kent Eskildsen skriver:

  Kære Heidi,

  Tak for din kommentar, det er rart at vide nogen læser det 🙂
  Du har helt ret.. Vi lever i en verden, hvor alt skal dokumenteres. Jeg håber jeg har udfordret dig til at tænke udenfor boksen og begynde at tag billeder, som kan fortælle en historie frem for at dokumenter en begivenhed.

  Mvh
  Kent

Skriv en kommentar