Af

Jonas Thyme

Mit navn er Jonas Thyme. Jeg kommer fra Esbjerg og er 22 år gammel. Jeg har windsurfet siden, at jeg var 10 år. Jeg konkurrer i disciplinerne slalom og iQFoil. Mit mål er at komme til OL i 2028.

Mine bedste resultater:

Verdensmester u19 speed 2017, 3. plads u21 slalom VM 2021, 3. plads u17 slalom VM 2017, Europamester u19 foil 2018, Nordiskmester u21 slalom 2018 og 2019, delt 1. plads senior kombineret iQFOil/Slalom DM 2021

Jeg har efterhånden ventet SÅ længe på, at der skulle ske noget igen, efter jeg skrev mit sidste indlæg i september. Det var til verdensmesterskaberne i foil i Schweiz. Dengang regnede jeg stærkt med, at jeg skulle til Tenerife og træne 2 måneder over vinteren. Det blog dog ikke en realitet, da jeg fik solgt mine gamle sejl uden at havde modtaget nogle nye. De nye sejl blev mere og mere forsinket, da fabrikken i Asien ikke kunne følge med, som følge af nedlukning grundet covid-19. Derfor blev det umuligt for mig at rejse til Tenerife og gøre det, jeg brænder for. Det har derfor været en super lang vinter, hvor jeg bare har ventet på, at sæsonen endelig skulle starte, og jeg skulle give den gas ude på vandet!

I sidste uge fik jeg mine nye sejl, og jeg var dermed klar til den første afdeling af de danske mesterskaber, som skulle sejles i weekenden. Vejrudsigten så perfekt ud, og vi fik da også sejlet en hel del foil. Det er ikke min stærkeste disciplin, men jeg elsker alligevel at sejle foil, så det er super godt at få nogle timer på foilen. Første dag var hård for mig. Jeg skulle vende mig til at være tilbage på banen og igen konkurrere. I løbet af weekenden fik jeg sejlet mig selv varm og fik også lavet nogle gode placeringer med blandt andet en 5. og 6. plads. Dog rakte det ikke til mere end en 9. plads i senior i sidste ende, da de første sejladser til stævnet bestemt ikke var nogle af mine gode.

Her er starten lige gået, og hele feltet ligger derfor meget tæt. Foto: Jan Nielsen.

Jeg er SÅ glad for at være tilbage på vandet, og jeg glæder mig meget til at se, hvad sæsonen bringer. Jeg skal blandt andet deltage til ungdoms EM og VM i slalom samt nogle profesionelle world cup stævner, hvor jeg forhåbenligt kan kvalificere mig. Updates følger selvfølgelig her på siden, når jeg har været ude i den store verden.

Tusind tak til Middelfart Sparekasse for at støtte mig igen i år, det betyder utroligt meget for mig!

Hang Loose

Jonas Thyme DEN-171

Skriv en kommentar