Af

Patrick Lund

Jeg er ansat i Fredericia afdelingen som privatrådgiver. Har studeret finansøkonom i Århus. Herefter fik jeg den mulighed for at komme i trainee i Middelfart Sparekasse. Jeg blev i sommeren 2011 færdig med min trainee-periode på 1 år. Har indtil nu siddet og taget hovedsagligt nye kunder ind og laver også en del backoffice arbejde. Jeg har nu fået muligheden for at tage det sidste år af min Bachelor of Commerce i udlandet. Hvilket bliver studeret i Melbourne, Australien.

Hej alle sammen hjemme i DK, synes lige jeg ville give en opdatering på, hvordan det går mig hernede i det store Australien. Tiden går virkelig hurtigt hernede, føles som om jeg først lige er landet, men nej, første semester er allerede slut. Jeg ser det nu kun som en positivt ting at tiden går hurtigt, for det betyder, at jeg i hvert fald ikke keder mig og det har jeg helt sikkert ikke gjort.
DSC00728
DSC00662
Jeg har haft min sidste uge på universitet for denne gang, men den har været rimelig hektisk, da der har været diverse afleveringer og præsentationer som skulle afsluttes. Jeg synes alt i alt at jeg er rigtig godt med og har også fået rigtig fine karakter og anmeldelser i mine fag. Nu mangler jeg kun at afslutte 1. Semester med 1 rapport og en præsentation i næste uge og så har jeg 2 eksamener, der også skal overstås, men som sagt, jeg føler, at jeg er rigtig godt med og ved jeg nok skal klarer det og få et godt resultat. 😉
DSC00719DSC00692
Som jeg har beskrevet før, er jeg rigtig glad for min beslutning og muligheden jeg fik for at komme herned og studere på Swinburne Universitet. Jeg kan ikke sige det nok, men det er virkelig noget, der giver noget i bagagen. Det at skulle klare sig selv og udfordre sig selv i et fremmed land og på helt nye vilkår, det er noget, jeg kun kan anbefale andre, der tænker på at gøre det (Just Do It). Jeg har endnu et semester hernede og det er jeg rigtig glad for, da jeg føler, jeg har brug for at lære og udfordre mig selv mere. Der er osgå lidt misundelse fra de andre internationale studerende, at jeg tager et semester mere, da de fleste tager hjem efter dette semester.

Min sidste eksamen er d. 28 november og det ser jeg virkelig frem til, da jeg derefter kan holde sommerferie, som det jo hedder hernede, hehe:-) I min sommerferie skal jeg virkelig ud og opleve Australien på ny. Jeg har bestilt en tur til den australske østkyst, hvor jeg starter med at skyde nytåret i gang i Sydney. Derefter går turen ellers op af østkysten med en masse oplevelser såsom, surfcamp, besøge Brisbane, Gold Coast og Sunshine Coast, hvor jeg skal opleve en masse smuk natur og strande. Jeg skal bl.a. på ø ture, som Fraser Island, hvor vi skal køre 4WD, Castaway trip, hvor jeg bliver fløjet ud på en ø og skal klare mig selv i et par dage, (bare rolig mor, det skal nok gå), Whitsundays, hvor vi sejler rundt i dette fantastiske ø område, med det klareste vand og de hvideste sandstrande. Magnetic Island bliver også et stoppested, hvor der er tid til at slappe af og nyde omgivelserne. Derefter går turen videre op til Cairns, hvor jeg starter med extreme river rafting, næste dag skal der skydives udover Great Barrier Reef (Pretty excited about that);-), turen går videre med en sejltur ud på Great Barrier Reef, hvor jeg skal ud og dykke og se den vilde natur og dyreliv undervand. Jeg slutter min tur af med en jungletur i regnskoven Cape Tribulation for at se en masse skøn natur og forhåbentlig en masse rigt dyreliv.
DSC00795DSC00780
Jeg håber denne tur bliver helt vidunderlig og glæder mig virkelig meget til at komme afsted, men jeg skal lige have overstået mit 1. Semester med bravour. Mens i hjemme i DK, snart kan se frem til kulde og snevejr, vil jeg nu se frem til sol og sommer. Det bliver godt nok lidt mærkeligt at skulle holde julen i 35 graders varme, men det er vel noget man kan vende sig til. Det eneste jeg ved, jeg vil komme til at savne, er min familie og alle de dejlige danske traditioner julen bringer, men det må jeg vendte med til næste år.

Jeg vil slutte af for nu og ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, når vi når så langt, for der er jo ikke længe til.

Billederne jeg har vedlagt i mit indlæg er fra en tur til Great Ocean Road og The Grampians også en helt fantastisk tur 🙂

Mange hilsner fra down under, med varme sommerhilsner, hjem til vinterkulden i Danmark.
DSC00656DSC00801

Skriv en kommentar