Philip Nancke
Af

Philip Nancke

Jeg er 17 år, og går på HHX svendborg. Jeg har taget det store skridt at flytte hjemmefra og forfølge min drømme, om at spille professionel fodbold.

Derfor har jeg valgt at starte et nyt kapitel i Sfb-Oure FA u19

Hej alle sammen

Det er tid til at dele nogle nyheder fra mit liv her i Svendborg. Der er virkelig sket meget, så jeg håber i vil tage jer tid, og læse dette indlæg.

Først og fremmest går det rigtig godt på skolen. Svendborg har vist sig at være det perfekte sted for mig at udforske og udvikle mig fagligt. Lærerne her er utroligt støttende, og jeg har virkelig fundet mig til rette i gymnasium miljøet. At trives i skolen har gjort hele oplevelsen meget bedere, og jeg ser frem til at lære endnu mere i de kommende måneder.

Kørekort: En stor milepæl, som jeg er begejstret for at dele, er, at jeg nu har bestået teoriprøven og køreprøven. Det har været en udfordring, men også en lærerig oplevelse. Jeg vil gerne takke mine kørelære Lone og alle, der har støttet mig undervejs.

Efter en lang pause fra fodboldbanen er vores hold endelig tilbage i turneringen. Det føles lækkert at have støvlerne på igen og mærke bolden under fødderne. I løbet af de seneste to måneder har vores hold Sfb-Oure gennemført en preseason, vi har spillet træningskampe og forberedt os til den kommende sæson. Hver træningskamp har været en mulighed for at øve vores taktik, styrke vores samarbejde på banen og evaluere vores kampe. Vi har fokuseret på at opretholde vores fysiske form gennem træning, og selvom vi har stødt på mindre udfordringer som skader. Nu, med preseason afsluttet, er vi fulde af forventning og klar til at tackle sæsonens udfordringer.

Afslutning: Alt i alt er livet i Svendborg en oplevelse. At kunne jonglere mellem skole, kørekort og sport har lært mig meget om prioritering.

Skriv en kommentar