Af

Emil Weimar

Jeg hedder Emil Weimar, er 23 år, og studerer til dagligt HA Generel Erhvervsøkonomi på SDU i Odense. Jeg blev i sommers færdig med de to første år af min bachelor (4 semestre) og har valgt at læse 5. semester på Portsmouth Business School i England. Det er noget jeg har set utrolig meget frem til, og jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk oplevelse at bo i Portsmouth. Jeg vil forsøge, at opleve så meget som muligt i de måneder jeg er afsted, og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser og erfaringer med jer her på bloggen.

Da jeg ankom til Portsmouth, havde jeg på fornemmelsen at tiden ville komme til at gå stærkt. Jeg havde dog aldrig nogensinde drømt om, at tiden kunne flyve sådan afsted, som den reelt gør. Der er nu gået lidt over en måned siden sidst og der er sket så utroligt meget på den ellers ret korte tid.

Først og fremmest er vi kommet godt i gang med studiet. Vi har nogle virkelig interessante fag som for eksempel Project Management og Strategic Management og vores undervisere er dygtige og meget engagerede. Det har dog været lidt af en omvæltning at skulle vende sig til at studere i England. Sproget var naturligvis lidt af en udfordring i starten, især i et af fagene hvor underviseren er fra Skotland og derfor har en meget stærk accent. Derudover er vi fra Danmark vant til at alt foregår digitalt lige fra notetagning, til uddeling af materialer osv. Det er slet ikke tilfældet her, hvor papiret lever i bedste velgående.

Når dagens undervisning er ovre er der altid noget at tage sig til. Universitetet har utroligt mange “societies” og sportsklubber og der er alt fra cubansk salsa til folk der spiller quidditch (spil fra Harry Potter-filmene). Jeg er også selv blevet medlem af diverse societies og klubber og spiller blandt andet bordtennis, squash og futsal (indendørs fodbold). Derudover er jeg også lige kommet med på universitetets hold i lerdueskydning, hvor vi skal repræsentere Portsmouth University i en konkurrence mod andre britiske universiteter til december. Der sker altså altid noget og sports-faciliteterne, der er til rådighed for os studerende er ganske enkelt fremragende og appellerer virkelig til en aktiv hverdag.

collage-2-opslag-1

Den seneste måneds tid er naturligvis også gået med at udforske Portsmouth by, og vi har efterhånden et ret godt indblik i hvad der sker rundt omkring. Vi har besøgt en del restauranter og naturligvis også været på diverse pubs og diskoteker, der har åbent alle ugens dage. Der er med andre ord aldrig en kedelig aften i Portsmouth og trods et ihærdigt forsøg på at besøge så mange steder som muligt, er der stadigvæk mange ubesøgte steder rundt omkring i byen.

Vi tilbringer dog ikke al vores tid i Portsmouth. Sidste weekend besøgte vi Oxford, hvilket er en fantastisk flot by. Oxford huser verdens bedst rangerede universitet, og universitetet har helt klart sat sit præg på byen. De store, gotisk prægede universitetsbygninger er betagende, og når man går rundt i en af de store spisesale, kommer man automatisk til at tro, at man befinder sig midt i en Harry Potter-film. I går, 29. oktober, var vi et smut i London, hvor vi besøgte de mest kendte turiststeder i byen. London er også en fascinerende by, og det er ikke sidste gang, vi har været der inden turen går retur til Danmark. Faktisk drager vi allerede til London igen på onsdag for at se den berømte “The Lion King” musical.

collage-2-opslag

Det må altså siges, at jeg har det rigtig godt her i England. Jeg’et blev hurtigt til et vi i dette blogindslag, og det skyldes, at jeg konstant er omgivet af skønne mennesker, som jeg deler alle mine oplevelser med. Jeg har fået rigtig gode venner og er derfor også sikker på, at tiden indtil jul bliver helt fantastisk. En tid jeg selvfølgelig kommer til at dele med jer i mine næste opslag, så følg med her på bloggen, hvis du er nysgerrig for at høre mere om mine oplevelser i England.

1 kommentar til “En tid fuld af oplevelser”

  1. Line B. Christensen skriver:

    Hvor er det spændene at høre om din tur til England Emil. Glæder mig til at læse mere om din tur og håber at resten af dit ophold bliver ligeså spændene?

Skriv en kommentar