Hej derude
Mit praktikophold i Newcastle er nu slut, og jeg er vendt hjem til Danmark. December måned bød blandt andet på en julefrokost med afdelingen, hvor vi fik traditionel engelsk julemad, hvilket i dette tilfælde var en lækker kalkunsteg.
Vi var et par stykker inde og se fodboldkampen mellem Newcastle og Everton. Der var mødt mange tilskuere op til kampen, og vi havde fået rigtig gode pladser. Vi sad iblandt de mest højlydte fans, og der blev sunget og råbt en del omkring os, hvilket gav en fed atmosfære og oplevelse.

Den sidste del af december gik i høj grad med at sige farvel til folk og gøre klar til at rejse hjem igen. Alle os praktikanter var ude at spise en aften, og efterfølgende var vi nogle stykker, der tog videre på en pub.
Der var masser at se til, i forbindelse med at gøre lejligheden klar til vi kunne flytte, og da Ditte, Mark og jeg var færdige, tog vi ud og spiste på en nærtliggende restaurant.

Det har været en helt fantastisk tid i England, med en masse oplevelser jeg aldrig vil glemme. Opholdet har været fantastisk spændende med en masse udflugter og en meget lærerig arbejdsplads. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, og jeg håber, at jeg kommer til at se mange af dem igen. MANGE tak til Middelfart Sparekasse for at støtte mit ophold i Newcastle og gøre opholdet både nemmere og mere oplevelsesrigt.

De bedste hilsner
Nicklas

Skriv en kommentar