Nu er de første 14 dage gået i Northridge, Californien og det har været intet mindre end fantastisk. Jeg er rejst med en veninde fra studiet, og vi bor sammen i en lejlighed som ligger lige overfor skolen.

Skolen begyndte mandag d. 23 januar, og siden da har jeg været til en masse forskellige klasser, for at finde dem som passer min uddannelse bedst. Her i Californien har dem, som kommer herfra førsteret på fag. Det betyder at man kan vente 2-3 uger på at få at vide, om man har fået det fag man har ønsket. Dette har bestemt været en udfordring, da man jo gerne vil have ens første prioritet, men lige nu handler det om at holde hovedet koldt, og håbe på det bedste.

På CSUN er der en del internationale studerende, som står i nøjagtig samme situation som en selv, og på den måde kan vi udveksle erfaringer og snakke om de udfordringer vi nu engang må have på skolen. Vi har et godt socialt sammenhold og arrangerer mange ture sammen. Vi har blandt andet været i Santa Monica og Venice, som er to fantastiske steder, hvor vi kan gå på stranden, shoppe og spise virkelig god mad.

1 kommentar til “En ny hverdag i Californien”

  1. Middelfart Sparekasse skriver:

    Hej Pernille!
    Dejligt at høre fra dig. Vi krydser fingre for, at du får de fag, du ønsker. Vi glæder os til at følge dig og studielivet i Californien.
    Hilsen Heidi, Middelfart Sparekasse

Skriv en kommentar