Fredag d. 19. juni var ca. 150 forventningsfulde og feststemte mennesker mødt op på kulturØen i Middelfart til intimkoncert med Jan Borges. Og forventninger blev til fulde indfriet, idet Jan Borges med sit velspillende band over 2 sæt leverede en overbevisende præstation.

Film fra arrangementet med Jan Borges
I nedenstående filmklip kan du selv danne dig et indtryk af arrangementet med Jan Borges:

Middelfart Sparekasse bakker op om musikprojekt
Siden 1975 har Jan Borges arbejdet i Danmarks Radio som musikjournalist og producer og har blandt andet produceret og præsenteret Live-optagelser til P3 og P4 fra en lang række af Danmarks spillesteder og festivaler. De aktiviteter sluttede i 2007 med DR’s store sparerunde. I alle årene er der spillet meget musik sammen med venner og bekendte, men hovedsagligt forbilledernes numre. Nu har Jan fået mod på at komme ud med sine egne sange. Derfor havde Middelfart Sparekasse indgået et samarbejde med Jan om at afholde en støttekoncert, hvor billetindtægten gik ubeskåret til udgivelse af en CD, der forventes at udkomme til september/oktober.

Halvakustisk rock
Musikken er primært inspireret af en bred vifte af amerikanske musiktraditioner, og skal man give dem en kort fællesbetegnelse, må det være: Halvakustisk rock. Sangene er på dansk og har typisk udgangspunkt i selvoplevede historier eller fantasier. De reflekterer og kommenterer det sete og det oplevede. Med sig på Kulturøen havde Jan Borges et band bestående af: Jens Munch på keyboards, Simon Bekker på guitar og dobro, Ib Tranø på bas og pedal steel guitar og Flemming Koch på trommer.

Skriv en kommentar