Philip Nancke
Af

Philip Nancke

Jeg er 17 år, og går på HHX svendborg. Jeg har taget det store skridt at flytte hjemmefra og forfølge min drømme, om at spille professionel fodbold.

Derfor har jeg valgt at starte et nyt kapitel i Sfb-Oure FA u19

Nu hvor vinterpausen har ramt og fodbolden er på pause, er det vigtigt at holde sig i form og samtidig nyde tiden væk fra banen. Denne pause er ikke kun en mulighed for kroppen, men også for at genses med familie og venner. Efter et halvt år med træning og kampe, har jeg set frem til at vende hjem.

Fodbold er en krævende sport, og selvom pausen giver mulighed for at hvile, er det vigtigt at opretholde en vis grad af aktivitet for at bevare formen. Personligt bruger jeg pausen som en chance for at komme i fysisk bedere form, og indhente noget af det tabte. Dette bidrager ikke kun til fysisk velvære, men det giver også en mental pause fra det fokus, der ofte kræves på fodboldbanen.

At vende hjem til familien og venner har været en glæde. Juleaften blev fejret med tradition, hvor hygge og god mad var i centrum. Det er altid dejligt at dele disse øjeblikke med dem, der har støttet mig igennem hele året. Juleferien har også budt på sjove aktiviteter som at være på glatbane, hvor jeg har været i bil.

En af højdepunkterne indtil videre ferien var bestemt et besøg hos en af mine gode kammerater. Vi delte ikke kun minder fra året, der gik, men tog også op og trænede sammen.

Nu, hvor vi nærmer os slutningen af året, vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Må det kommende år være fyldt lykke og succes. Lad os se frem til nye spændene udfordringer og muligheder på og uden for fodboldbanen. Hver pause er en mulighed for fornyelse, og jeg ser frem til at starte det nye år med energi og mod.

Samlet set er vinterpausen mere end bare en tid til hvile, det er en mulighed for at finde balance mellem fysisk og mental sundhed, samt for at styrke båndene med dem, der betyder mest. Så lad os nyde denne tid til det fulde og komme tilbage på banen i det kommende år med fornyet energi og en stærkere forbindelse til vores nærmeste.

God jul og godt nytår til alle

Skriv en kommentar