Af

Simone Nielsen

Jeg er en af de heldige modtagere af Middelfart Sparekasses studielegat :).. Jeg er 25 år og studerende på Aalborg Universitet.. Jeg påbegynder mit 5. semester på San Diego State University, og det er simpelthen fantastisk at Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i dette projekt, tusind tak 🙂

Det er snart 6 uger siden jeg havde min første dag på San Diego State University og de første eksamener er lige overstået.

Men SDSU er simpelthen bare en fantastisk universitet. Tjek det lige ud, med palmer og solskin 🙂

San Diego State University

Siden jeg startede har der konstant været afleveringer, homeworks, quizzer, debat opslag og så sluttede vi denne uge af med tre eksamener. Jeg er sikker på at vi ikke bliver overbebyrdet med lektier/afleveringer og at der er mange andre studerende der har en flere lektier/afleveringer end vi har, men det er temmelig nyt for mig med så mange afleveringer.

På Aalborg Universitet er der fokus på gruppearbejde, derfor laver vi hvert semester et større projekt (ca.70-100 sider), der strækker sig gennem hele semesteret. Vi har derfor ikke haft samme fokus på afleveringer eller quizzer som herovre.

Men lektierne skal laves og de bliver lavet, specielt fordi ALT tæller med når karakteren skal bestemmes, da det ikke kun er eksamen der har betydning. Men første omgang eksamen er nu veloverstået og ved nu hvad der fremover venter mig.

SDSU tilbyder en masse forskellige fag, derfor har jeg valgt et ekstra fag, surfing. Jeg må dog indrømme at jeg nok aldrig bliver den helt store kanon på en surfbræt. Det er lykkes mig at få flere bræt i hovedet end at ramme den perfekte bølge, men mon ikke jeg på et tidspunkt rammer den perfekte bælge :), jeg krydser i hvert fald fingre for det.

Forrige weekend havde vi forlænget weekend i Los Angelse. Køreturen startede perfekt, med et punkterede dæk, der efterfølgende sprang af inden vi nåede fra yderste sport, 6 sporet motorvej, ind til nødsporet. Vi nåede dog helskindet til LA og fik en fantastisk weekend, med masser af solskin, stjerne, strande og selvfølgelig hollywood.

Mine medstuderende hjemme i DK som jeg er rejst herover med

 

Nu skal det ikke lyde alt for hårdt, for nyder bestemt livet herover og har ikke fortrudt et sekund at jeg er taget afsted. Selvom det hele er anderledes, er det på den gode måde. Der bliver set en masse football, rygter siger at SDSU aztec er et af de bedste hold blandt universiteterne i landet, men ved dog ikke om rygterne taler sandt.

Aztec vs. Hawaii (52-14)

Nyder fantastisk Football, næste uge står på soccer og svømning. 🙂

Skriv en kommentar