D. 30/3 DM i Kolding Jeg valgte at stille op til 1. Afd af DM, uden at have nogen forvendtninger overhovedet. Der var 56 kører tilmeldte i min klasse ,hvilket vil siger at hvis ikke jeg kvaldede ind som top 40 kunne jeg ikke stille op. Resten fra 40 – 56 ville udgå. Kval: Grundet antallet af kører blev vi delt ind i 2 grupper, Gruppe A og Gruppe B. Det vil sige der var 28 i hver gruppe, så jeg skulle komme i top 20 i min kval for at gå videre. Jeg kvalede ind som nr 17 ud af 28, hvilket jeg er tilfreds med. 1 Heat: Jeg kommer ud over bommen som en af de sidste, men kæmper mig op gennem feltet og køre klogt og kommer i mål som 26 ud af de 40. 2 Heat: Kommer godt fra start ca. midt i, men på først omgang er der en der vælter foran mig. Og med den høje fart kunne jeg ikke nå at stoppe, så jeg ramme hans baghjul og ryger af (ingen af os kom til skade). Det resulterede i er skævt styr, og jeg lå nu bagerst. Jeg skyndte mig ud i repzonen, for at få styret rettet så jeg kunne komme tilbage i løbet, jeg sluttede på dagen 38.

D. 4/5 DM Uhrebanen 2 afdeling af DM Tidskval vi er 44 til start Tidskvalen gik ikke som forventet, jeg havde svært ved at finde flow på banen. Grundet det tunge sand, som jeg ikke er vandt til at køre i så ender som 36. 1 Heat: Jeg kommer godt med fra start ligger som 15’er, men efter en halv omgang rammer jeg et hul forkert og ryger af. Jeg rejser maskinen op og den starter, men jeg hører en bag fra som kommer med høj fart. Jeg bliver ramt og må hårdt i jorden, jeg gennemførte heatet med en smadret fodhviler og smerter i ryggen ender som 34. 2 Heat: Jeg vælger at stille op i andet heat, og går efter at fuldføre løbet så jeg kan tage herfra med nogle points til den samlede DM stilling. Jeg kommer sidst fra start, men jeg kan ikke presse mig så meget som jeg gerne vil. Grundet ryg smerter fra 1 heat, men kører smart og ender som 28.

D. 30/5 DM i Hjørring 3 afdeling af DM. Vi besluttede at køre den lange vej til Hjørring dagen før, sådan så vi ikke behøvede at stå tidligt op for at køre derned. Vi var 43 kører tilmeldte, hvilket vil sige at jeg skulle ind som top 40 for at køre med til DM’et. Da der kun må være 40 til start, resten ryger hjem. Tidskval: Jeg havde det utroligt svært under tidskvalen, det regnede hele dagen og det var en sandbane jeg aldrig havde kørt på. Så jeg brugt meget af min tid på at lære banen at kende, hvilket også resulterede i at jeg kun lige kvalede ind som nr 39. 1 Heat: Grundet den dårlige tidskval for jeg en rigtig dårlig start placering, hvilket resulterede i at jeg var en af de sidste fra start. Men kører mig op igennem feltet og ligger nr 27 i et stykke tid, på sidste omgang kan jeg se to kører foran mig. Som jeg når at få overhalet, og slutter som nr 25. 2 Heat: Igen en dårlig start, men jeg vælger at køre sikkert. Da banen er blevet rigtig krævende og hullet, og det gav pote i løbet slutter som nr 23. Samlet på dagen, slutter jeg som nr 23 til DM i Hjørring. Hvilket jeg er godt tilfreds med efter som at jeg startede dagen ud med at være nummer 39.

D. 10/8 DM på Hedeland lørdag d. 10/8-2019 4 afdeling af DM. (Vi var 30 kører tilmeldte til løbet.) Tidskval: Det var igen en ny bane for mig, så træningen skulle bruges på at lære banen at kende. , Men jeg var så uheldig at jeg kun nåde at køre 4 omgange på banen, fordi jeg vælter i et sving og bøjer min gear pedal så jeg ikke kunne skifte gear så jeg udgik i kvalen….. hvilket resulterede i at jeg kvalede ind som sidste mand. 1 Heat: Det lykkedes for os at få bøjet gear pedalen nogen lunde tilbage, så jeg kunne stille op til bommen. Jeg kommer rigtig skid fra start, så jeg måtte køre mig op igennem feltet. Men med en dårlig gear pedal, var det en udfordring slutter første heat som 23’er. 2 Heat: kommer igen dårligt fra start, da mine valgmulighed ikke lige frem er de bedste efter en dårlig tidskval. Så jeg måtte igen køre mig op, så godt jeg nu kunne, men slutter som 21’er. Samlet på dagen slutter jeg som 19’er, hvilket er okay i forhold til at min gear pedal ikke virkede optimalt. Jeg havde selfølgelig håbet/regnet på et bedre resultat, efter som det var hårdbane og mit speciale. Men vi arbejder videre til næste DM som er på Svebølle (Sjælland) Jeg ligger Pt. som nr. 19 i den samlede DM stilling.

Skriv en kommentar