Grundet Corona regler er DM lidt anderledes i år. Vi kører 5 indledende kval runder hvor Jylland kører i en gruppe for sig selv og Fyn og Sjælland kører sammen hvor vi til sidst mødes til 2 finaler.

1 afdeling af DM blev kørt i Aalborg D. 17/04-21:

Tidskval: Vi var 28 til start og banen var super fin, jeg bruger de første par runder på at finde linjer. Derefter begynder jeg at sætte nogle gode omgangstider, der kommer dog midt i kvalen gult flag resten af tiden hvilket gjorde det svært at sætte en ordentlig omgangs tid. Jeg kvalede ind som nr 19.

1 Heat: Kommer skidt fra start, men kæmper mig rimeligt hurtigt op midt i feltet. Jeg henter en masse i slutningen af heatet, og slutter som nr 13.

2 Heat: Min start bum går ikke ordentligt ned og jeg kommer næsten sidst fra start, men finder hurtigt et flow. Jeg ligger og kæmper med et par stykker igennem hele heatet, men begynder stille og roligt at trække fra. Sætter min hurtigste omgangs tid på sidste omgang og slutter som nr. 15. Samlet på dagen blev jeg 15’er

2 afdeling af DM blev kørt Herning D. 9/5-2021

Ugen op til 2 afd. af DM var jeg blevet syg og dette kunne tydeligt mærkes på dagen. ( Testet negativ) 

Tidskval: De første par rundture gik med at finde flow, fandt dog aldrig en god rytme igennem det tunge sand. Kvalede 25 
1 Heat: Ramte aldrig helt flowet, og havde store problemer med at køre stærkt på den hullede bane sluttede 23 

2 Heat: Kom fint med fra start, følte dog igen ligesom første heat at teknikken og hovedet ikke var med, sluttede 24 
Samlet på dagen 23.

3 afdeling af DM blev kørt på Sønderborg banen Lørdag D. 22/5-2021

Tidskval: Banen er tung efter regnen ugen op til, men finder hurtigt et godt flow og kvaler ind som 14’er

1 Heat: Kommer godt med ud over bommen og ligger blandt top 10 og presser godt på, men laver en fejl første omgang og ryger i jorden og ender bagerst i feltet. Jeg kommer dog hurtigt tilbage og kæmper mig op på en 14 plads, og ligger og presser dem oppe foran. Men tiden var løbet fra mig så slutter som 14.

2 Heat: Der kom et voldsomt skybrud i løbet af pausen som oversvømmede banen med vand, og det gjorde det teknisk svært at køre. Starten går og jeg kommer igen fint med ud over bommen, men kommer i kontakt med en anden kører som krydser banen skævt. Men kæmper mig igennem heatet med et par briller som er fyldt med vand og jord, og ender som nr. 15. Samlet på dagen slutter jeg på en 14

4 afdeling af DM blev kørt på Han Herred D. 6/6-2021

Tidskval: Banen er super fin, jeg laver dog en dum fejl på anden omgang, hvor jeg ryger i jorden og slår nakken samt knækker forbremse og gashåndtag hvilket gjorde det svært at sætte en hurtig omgangs tid. kvaler 19

1 Heat: Kommer godt fra start ca midt i, kører nogle hurtige første omgange og kommer op og presser i top 10. Halvt inde i heatet ryger jeg af ud over et hop og lander på nakken, slår styret skævt og måtte derfor i rep zonen hvilket tog noget tid. Jeg taber nogler placeringer men slutter 18.

2 Heat: Efter første heat var jeg godt forslået, vi aftalte derfor at vi bare skulle kører efter bedste evne. For at få points til den samlede stilling, kører et fint 2 heat hvor jeg laver nogle gode overhalinger og viser fart. Slutter som 13.

Samlet på dagen 15. Ikke det vi havde håbet på. Men fik vist god fart, så det tager vi med videre til næste afdeling som bliver kørt D. 10/7 på Mors. Siden DM har jeg været til nogle undersøgelser med nakken, og det viser sig at jeg havde fået hold 2 steder i nakken. Så valgte derfor at udskiftede træningen, med kiropraktor en uges tid og er nu klar igen.

Jeg ligger pt 14 i den samlede stilling.

Skriv en kommentar