Så er det langt om længe blevet “hverdag.” Så meget hverdag som noget nu kan blive på et halvt år med gang i den. Der er kommet styr på de endelige fag, som også endelig er blevet godkendt i Danmark og roen er ved at lægge sig. Vejen dertil har måske ikke været så lang, men den har været rimelig udmattende.

Mange, mange, mange overvejelser - og genovervejelser!

Mange, mange, mange overvejelser – og genovervejelser!

Da jeg ankom tidligere end de andre, havde jeg allerede “scoret” de første 10 ECTS point, og manglede derfor kun 20 for at fuldføre semesteret. Alligevel valgte jeg at tage et fuldt semesters ECTS for at kunne “opspare” de 10 ECTS som man skal tage ved siden af bacheloren på 6. semester. Det krævede en del ekstra arbejde i forhold til at finde ud af hvilket fag, man I Danmark ville godkende som 6. semesters fag. Derefter handlede det om rent faktisk få dem godkendt, hvilket var noget af en udfordring!

Hvordan får man lige alle de spændende fag til at passe ind i et skema? Det tog lang tid at finde ud af...

Mange overvejelser og genovervejelser!

Så var der også lige detaljen om at jeg, på grund af mit studie, SKULLE tage 10 ECTS i engelsk, og værst af det hele var næsten at få det hele til at passe ind i skemaet uden at have overlap! Dansen skulle der selvfølgelig også tages hensyn til, så det måtte skemaet blive tilpasset!

Men!

ENDELIG fik jeg sammensat et skema, som er det, jeg har fulgt hele året.

2014-07-07 02.16.09

Det endelige skema!

 

Som man kan se, blev der også plads til guitartimer og fodbold (som senere blev til to gange om ugen, mens salsadansen blev til tre). Jeg har virkelig nydt (og udnyttet) mange af de gratis “ekstraundervisninger,” universitetet tilbyder, både indenfor sport og kreativitet.

Skriv en kommentar