Så er semesteret slut og i lørdags var det så tid til at forlade Viña og Valparaíso. Den sidste uge blev brugt på at sige farvel til fodboldpigerne, som gav mig en rigtig sød afskedsoverraskelse med fine gaver, en sidste aften med salsa indtil den lyse morgen, en sidste bytur med terremoto (jordskælvsdrinken, som består af hvidvin, grenadine og ananassorbet – mums!) og snak med søde venner og sidst men ikke mindst en sidste (lækker!) frokost med min chilenske familie.

De søde fodboldpiger med det helt store lækkerhedsbord efter den sidste fodboldtræning! Det var ikke dén gang, vi tabte os..

De søde fodboldpiger med det helt store lækkerhedsbord efter den sidste fodboldtræning! Det var ikke dén gang, vi tabte os..

2014-07-07 20.44.41

Meget glade! Meget ødelagt kamera!

 

Sidste gå-i-byen-tur!

Sidste gå-i-byen-tur!

Den berømte terremoto drink!

Den berømte terremoto drink!

 

Samtidig med alle farvellerne, har jeg haft travlt med at pakke til min sidste måned, som kommer til at foregå i Peru. Det har taget rimelig meget tid, eftersom jeg skulle opdele alting i “med-til-Peru,” “ikke-med-til-Peru” og “smid-ud.” Mit værelse var ét stort rod den sidste uge!

2014-07-08 13.56.01

Der var én eller anden slags orden i det dér rod..

Faktisk var det først den allersidste dag i Viña, jeg virkelig indså at det var “farvel.” Jeg vågnede tidligt med en smulle tømmermænd og tog forbi en veninde for at aflevere den guitar, hun havde lånt mig. Jeg havde god tid, så jeg gik vejen hjem og nød de sidste syn af Viña. Vejret var heldigvis dejligt, og jeg fik et par gode udsigter med mig fra Cerro Castillo.

2014-07-12 11.48.41 2014-07-12 11.49.08

 

Nu er jeg i Santiago og jeg glæder mig virkelig til at komme til Peru og se Macchu Pichu, Titicaca-søen med de flydende øer, Colca canyon og mange andre smukke syn og spændende syn!
Først venter der dog en 30-timers bustur (no kidding!) til Arica det nordlige Chile, som er den sidste by inden Peru! Det bliver hårdt, men heldigvis tager jeg ikke afsted alene. Til min mors (og andre, især kvindelige, bekendtskaber som bekymrer sig om mig) lettelse, joiner Armando mig på den lange tur (og også videre til Peru).

Helt vildt klar til det vilde Peru!

Helt vildt klar til det vilde Peru!

 

Vi glæder os!

1 kommentar til “Ditte i Chile – Farvel Chile, Hallo Peru!”

  1. Mette skriver:

    Håber, I får en fantastisk tur! Pas godt på hinanden og nyd alt det, I kommer til at opleve.

Skriv en kommentar