Af

Knud Bentholm

Jeg hedder Knud er 47 år, bor i Båring ved Middelfart, er ambulance-redder og er blevet tilknyttet et udviklingsprojekt i Tanzania gennem foreningen ”Redder af verden” (RAV) RAV, er en non profit organisation, uden politisk tilknytning. Foreningens formål er bla.: Samarbejde med andre lande, fortrinsvis udviklingslande. Støtte til at opbygge ambulance, brand og redningstjenester med viden og undervisning, herunder optimering af arbejdsvilkårene for redningspersonaler.

Efter en lang flyvetur er vi endelig landet i Tanzania. Vi blev her til morgen hentet i lufthavnen af vores kontaktperson Merethe og en chauffør fra Hoopoe-safari.
De kørtes os sikkert gennem det frodige land, hvor geder, køer, zebraer græsser gladeligt langs vejen, under skarp bevogtning af deres Masaihyrder.
Nu sidder vi med udsigt udover Lake Manya lige omkring solnedgang, og forbereder os på førstehjælpskurset til de første safarichauffører.
De skal være vores ambassadører på de farlige vejstrækninger de færdes på.
Håbet er at de kan være en hjælp til de mange der dagligt kommer til skade i trafikken.
Vi starter dagen tideligt i morgen og skal undervise dagen lang….hvis alt altså går efter planen, der kan ske så meget der rykker ved vores tidsplaner her i Afrika.
Men en ting er helt sikkert, vi skal have verdens bedste Tanzaniakaffe 🙂

Skriv en kommentar