Af

Jeppe Thode

– 22-årig mand

– Studerer kommunikation ved købmandsskolen (CBS) i Kjøbenhavn

– Diskuterer for at blive klogere – ikke for at vinde

– Hvis nogen siger sort, så kan jeg være fræk og sige hvid. Ikke fordi jeg bedre kan lide hvid, men jeg vil gerne udfordre tankerne omkring sort.

Kære dig, der læste overskriften og nu kører øjnene hen over teksten her. Uden du ved det, har du påbegyndt en udvidelse af din horisont. Det er ikke noget, du mærker lige nu – desværre – så god en skribent er jeg heller ikke. Men det næste halve år vil jeg skrive indlæg her på bloggen, og det er mit mål at udvide horisonter.

Så spørger den kvikke læser: “Hvordan udvider man horisonter?“. Hvilket er et rigtig godt spørgsmål! Men jeg har min egen opskrift, der vil bestå af bl.a. nysgerrighed, skæve vinkler og leg med ord.

Så spørger den virkelig kvikke læser: “Kan en 22-årig kommunikationsstuderende udvide min horisont?“. Et spørgsmål hvortil mit spørgende svar må være: “Hvad nu hvis han kan?”.

Jeg glæder mig til at lade dig, kære læser, stikke din nysgerrige næse ned i mine skæve tanker.

PS. Jeg rejser til Barcelona d. 26. august for at studere et semester på ESADE Business School, hvorfor jeg skal advare om historier og oplevelser fra Katalonien’s hovedstad.

3 kommentarer til “De skæve vinkler”

 1. Heidi Flint skriver:

  Hej Jeppe!
  Interessant indledning, glæder mig til at følge med i dine tanker og forhåbentlig få udvidet min horisont ;0)
  Heidi

 2. Annette Timmermann skriver:

  Tilslutter mig Heidi, og er nysgerrig … hvem vil ikke gerne udvide sin horisont … og at det måske skal være fra en 22 årig, der rejser til Barcelona, for at udvide sin horisont m.m., gør det ikke mindre interessant. . God rejse, mvh Annette.

 3. Jeppe Thode skriver:

  Hej Heidi og Annette

  Tak for kommentarerne – jeg er lykkelig over at have i hvert tilfælde to læsere 🙂 Det er bare sjovere, når der er nogen, der har lyst til at følge med.

  God mandag til jer. Håber vejret er bedre ved jer, end her I København. Det er som om vejret er en anelse skizofrent for tiden.

  – Jeppe

Skriv en kommentar