Af

Patrick Lund

Jeg er ansat i Fredericia afdelingen som privatrådgiver. Har studeret finansøkonom i Århus. Herefter fik jeg den mulighed for at komme i trainee i Middelfart Sparekasse. Jeg blev i sommeren 2011 færdig med min trainee-periode på 1 år. Har indtil nu siddet og taget hovedsagligt nye kunder ind og laver også en del backoffice arbejde. Jeg har nu fået muligheden for at tage det sidste år af min Bachelor of Commerce i udlandet. Hvilket bliver studeret i Melbourne, Australien.

Så er et kapitel med masser af oplevelser for livet ved at tage sin ende. Derfor vil jeg lige runde af med at skrive min sidste blog til jer der hjemme, der godt kunne tænke sig at følge med i hvordan det går hernede i Melbourne.

Så hurtigt går 1 år, når man lever det til fulde med oplevelser, udfordringer og uddannelse i et land langt væk fra det normale, de faste rutiner, det samme mønster og de trykke rammer. Jeg kom til Australien for 1 år siden uden at vide, hvad der egentlig ventede mig. Men dette smukke land har vist sig fra sin bedste side og jeg er sku faldet for det. Australien er et utroligt smukt land, der har alt at tilbyde til en som elsker alt fra byliv, natur, strand, vand, sjov, oplevelser og erfaringer på livets udfordringer.

Jeg er ved at afslutte mit studie, Bachelor of Business på Swinburne University i Melbourne, efter 2 semestre. Jeg havde min sidste uge på universitetet sidste uge og afsluttede min sidste tutorial/klasse i fredags, en lidt mærkelig følelse. Jeg har nu også afsluttet alle de mange afleveringer og projekter, der har været gennem dette semester, som jeg synes, der har været ligeligt af, hehe 😉 Jeg har nu kun min sidste eksamen at læse op til d. 18 Juni. Ellers venter jeg på at få mine endelige karakterer for de 4 fag, jeg har studeret dette semester. Jeg har en god mavefornemmelse, og første semester gik jo helt vildt godt, så hvorfor skulle dette ikke også.

DSC01887
Australien 417

Sidste gang jeg skrev et blogindlæg, var jeg lige kommet hjem fra min tur på den Australske østkyst, som stadig vækker kanon gode minder, når jeg ser billederne. Efter min hjemkomst til Melbourne igen, havde jeg den fornøjelse at se mine forældre tage hele den lange tur herned for at besøge mig. Vi havde 16 dejlige dage, som vi blandet andet tilbragte i Melbourne, med mig som turguide. Vi tog en tur til virkelig smukke omgivelser på Great Ocean Road og derefter et smut til Sydney, som er en by, man kun kan forelske sig i. Det var virkelig nogle dejlige uger og tror kun mine forældre vil give mig ret, med alle de oplevelsesrige steder jeg slæbte dem hen. Vi tog selvfølgelig også en god slapper med en kold drink engang imellem, for mine gamle ben holder ikke til at gå så langt, haha 😉

Australien 254
DSC01963

Nu tæller jeg dage til min hjemkomst, for må sku indrømme at familien, vennerne og rugbrød begynder at blive savnet, jo tættere man kommer på. Jeg har haft en helt fantastisk tur hernede i Australien, en kombination af studie- og rejseliv kan helt klart anbefales. Når jeg tænker tilbage på den dag jeg ankom og så til nu, er det lidt ubeskriveligt, hvad jeg har været igennem. Men det minder mig om, at man kan sku hvad man vil, det svære er at tage springet, gøre det og tage udfordringen.

IMG_1694
IMG_1741

Hvis I har læst hertil på min sidste blog, vil jeg lige slutte af og sige tak til alle jer der har læst mine blogs, håber de har været noget værd at læse. Håber I alle har det godt hjemme i DK og ha’ det godt så længe til vi lige pludselig ses i Danmark. Bliver også dejligt at komme hjem til den danske sommer 😉

Mange glade hilsner fra Melbourne, cheers
Patrick

1 kommentar til “De sidste uger i det Australske”

  1. Linda Myllerup Elkjær skriver:

    Hej Patrick
    Spændende læsning, du har bare oplevet så meget, og vi glæder os til at se dig og høre om alle dine fantastiske oplevelser.
    Ha det godt de sidster uger og pøj, pøj med eksamen. Vi ses. Knus Linda og John

Skriv en kommentar