Nikolaj Bangsgaard
Af

Nikolaj Bangsgaard

Jazztrommeslager på 24 år fra Vejle. Bachelor ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense (2022). Studerer nu Master of Music på Manhattan School of Music i New York (2022-2024)

Jeg landede i New York d. 25. august, og hver dag siden da har været mere inspirerende end den foregående. Jeg bor på Upper West Side (tæt ved Central Park), og brugte de første par dage på et lære mit nabolag at kende. Byen er i 5. gear, og alle har fart på – lige meget om klokken er 7 om morgenen eller 2 om natten. Udover at udforske New Yorks forskellige områder, har jeg været til en del koncerter på forskellige spillesteder rundt omkring i byen. Niveauet er tårnhøjt(!), og det er meget inspirerende og motiverende (og skræmende), at opleve alle de fantastiske musikere udfolde sig.

Ellers har jeg øvet meget så meget som overhovedet muligt. Niveauet på Manhattan School of Music er meget højt, og der er kamp om pladserne for at komme på de eftertragtede sammenspilshold og om at få en plads i skolens større orkestre og big bands. Skolens aura er super seriøs og folk arbejder benhårdt – også selvom skoleåret først starter på onsdag (7. september).

New York er fantastisk!

Skriv en kommentar