Vi blev lørdag aften danske mestre i standard!!!

Vi er sindssygt stolte af vores præstation, og jeg tror først det ved at gå op for os nu, at vi er danmarksmestre. Dagen gik efter planen, som vi havde lagt med vores trænere, inden dm.
Til dm fungerer det sådan, at vi startede 15 par i første runde. Herfra blev 3 par sorteret fra til en A-finale, og 12 par gik i semifinalen. Fra semifinalen gik 6 par ind i den hårde finale. Vi præsterede fint i første runde, og efter evaluering med vores træner leverede vi noget af det bedste nogensinde i mod slutningen af turneringen.

Tusind tak til vores trænere Mathias & Valeria.

Efter anden runde gik vi op mod vores plads, men blev stoppet af en dame, som fortalte, at hun havde set os til flere turneringer, og at hun var helt vild med vores dans. Vi blev selvfølgelig meget glade. Og det er det der gør dans noget helt specielt. Vi knokler med træningen, og ser det selvfølgelig på resultaterne, men henvendelser som den er næsten bedre end nogen titel. At vi kan glæde mennesker med det vi brænder for, er fantastisk.

Det var alt for denne gang.
I kan også følge os på vores facebook side: https://www.facebook.com/MadsOgSille/
Her skriver vi tit på dagen med de forskellige resultater 🙂

 

//M&S <3

2 kommentarer til “Danske mestre 2016!!!”

  1. Kristian skriver:

    Stort tillykke med det flotte resultat!

  2. Middelfart Sparekasse skriver:

    Hej Sille og Mads!
    I er simpelthen for seje. Stort tillykke med titlen, SÅ velfortjent med alt det hårde arbejde i ligger i det. At i så ovenikøbet er to yderst sympatiske unge mennesker topper bare kransekagen. Vi er ret stolte af, at bakke op om jeres talent.
    Hilsen Heidi 🙂

Skriv en kommentar