Danish Youth Vikings, kæmper for en dansk deltagelse ved Red Bull Youth American’s Cup, som vil blive afholdt på Bermuda i 2017. Eventen er sideløbende med det ’rigtige’ America’s Cup, som startede tilbage i 1851 og afholdes hvert fjerde år. America’s Cup er det ypperste inden for sejlsport, og deltagelse i Red Bull Youh American’s Cup vil være en ideel forberedelse for dé unge som drømmer om at sejle det ’rigtige’ America’s Cup en dag.

Men vejen til Bermuda er lang. Mange sene aftener er blevet brugt på at brainstorme om kreative idéer der kunne brande vores projekt og realisere vores drøm. Danish Youth Vikings er klar til at promovere deres projekt på bådmessen – “Boatshow” i Fredericia de to kommende weekender. Middelfart Sparekasse har hjulpet os et skridt på vej og vi har fået muligheden for at være til stede ved BoatShow 2015. De sidste par uger er dermed gået med at diskutere hvordan standen skulle bygges op, og vi har blandt andet fundet på sjove konkurrencer, og én af dem i kan glæde jer til at prøve på bådmessen, er vores ’Tacking Simulater’, som er en simulering af én af de tekniske manøvre, som man kan udsættes for på en American’s Cup båd. Vi har lavet en “TopGear-tavle” med de hurtigste tider, og den person der får den bedste tid vil vinde en kasse Red Bull. På messen vil der også være mulighed for at afgive et bud i vores auktion  om et teambuilding event i Match Race både!. Vi glæder os til at se jer ved vores stand til en snak om vores projekt.

 

Læs mere om vores projekt på Facebook: https://www.facebook.com/danishyouthvikings og besøg os i Hal E i Messe C i Fredericia! – Vi glæder os 🙂

 

Skriv en kommentar