Lille opdatering. Grundet hele denne corona situation har cross banerne som så meget andet været lukket, så i mellem tiden har jeg skiftet maskinen ud med cyklen så jeg kan holde formen. Heldigvis fik klubberne lov til at åbne D. 21. Dog med en masse regler. Det har betydet at jeg var ude at køre i torsdags og lørdags, og det har været dejligt endelig at komme ud at køre igen. DMU har ikke meldt ud omkring hvad der skal ske med løb i år, men indtil jeg ved mere om det gælder det bare om at få indhentet de timer jeg er gået glip af. Jeg har i mellem tiden også fået lavet alt reklame, til Maskinen og til tøjet som ses på billederne.

Lille opdatering.
Grundet hele denne corona situation har cross banerne som så meget andet været lukket, så i mellem tiden har jeg skiftet maskinen ud med cyklen så jeg kan holde formen.
Heldigvis fik klubberne lov til at åbne D. 21. Dog med en masse regler. Det har betydet at jeg var ude at køre i torsdags og lørdags, og det har været dejligt endelig at komme ud at køre igen.
DMU har ikke meldt ud omkring hvad der skal ske med løb i år, men indtil jeg ved mere om det gælder det bare om at få indhentet de timer jeg er gået glip af.
Jeg har i mellem tiden også fået lavet alt reklame, til Maskinen og til tøjet som ses på billederne.

Skriv en kommentar