D. 24-25 August medvirkede Team JiYo i eventet Copenhagen Moves, som blev arrangeret af Københavns Kommune i samarbejde med det danske tøjmærke hummel. Eventet skulle fremme Københavns kommune som en aktiv stad, med mange levende og stærke sportsgrene og bevægelses former. Heriblandt var bl.a Parkour og Urban Tricking repræsenteret, Team JiYo stod for dette aktiv.

Vi har på Team JiYo et stort netværk af unge brugere på vores forum, (forum.540.dk) og ligeledes på le-parkour.dk-forum. Her var det derfor naturligt at indrage nogle af danmarks mest talentfulde udøvere af disciplinerne parkour og urban tricking, i vores to shows fredag og lørdag d. 24.-25. August.

Fredag foregik showet samt workshop på v. Nørrebro hallen. Det var et godt show, med afprøvende moves og koreografier, som skulle finpudses inden showet foran tivoli på Axeltorv skulle fyres af. Ritt Bjerregaard (Overborgmester i København) og Christian Stadil (Direktør for hummel) fik ligeledes en ekstraforestilling efter det egentlige show fredag, da de ærede gæster var blevet forsinket. Her blev der ikke sparet på de ellers godt brugte kræfter, som udløste endnu en flot performance af hele crewets bemandskab.

Lørdag var den store dag. Axeltorvet var kl 10.00 proppet med mennesker, og diverse fotografer og TV folk fra bl.a DR1 Sporten var til stede for at dække begivenheden. Alle Crewets deltagere, trickstere samt parkourfolk/traceurs, var tændte og klar til action da musikken til introen gik igang. Herfra og indtil de sidste klapsalver var endt efter et hæsblæsende show, havde der været hujen og begejstrende jubel fra den voksende folkemasse af tilskuere.

Eventet Copenhagen Moves havde været en kæmpe succes, og glæden over at have været deltager strålede ud hos de i alt 10 unge drenge fra de to fora. (Se evt. billeder fra de to dage på dette link. https://www.foto-of-1-class.dk/2824581?i=11984013)

Mvh Team JiYo 😉

4 kommentarer til “Copenhagen Moves”

 1. Kristian skriver:

  Superfede fotos fra Axeltorvet!

 2. TeamJiyo skriver:

  Hej Kristian,

  tak ska du ha’ 😉

  DR Sporten var ude og filme på selve dagen, vi smider klippet op her på bloggen så snart vi får det.

  Har du selv lavet parkour?

  Mvh Team JiYo

 3. TeamJiyo skriver:

  Her er link til klippet fra Copenhagen Moves;)

  Mvh Team JiYo

  https://youtube.com/watch?v=BB6A8rPcFbA

 4. TeamJiyo skriver:

  Så er der lavet en sampler fra CPH Moves arrangementet, som I kan se på følgende link over youtube:

  https://youtube.com/watch?v=eOjukqKUlBs

  Skulle nogle herinde fra have lyst til at prøve kræfter med parkour, så skriv til mig på martin@teamjiyo.com 😉

Skriv en kommentar