Af

Kent Eskildsen

Mit navn er Kent Aoyama Eskildsen (24 år) og jeg har været så heldig at blive den nye politisk praktikant på den danske ambassade i Thailand i perioden 1. August – 31. Januar 2016.

Til dagligt studerer jeg Development & International Relations, på Aalborg Universitet. Mit karrier mål i livet er at en dag arbejde som diplomat på en ambassade. Dette praktikophold er derfor mit første skridt mod min drøm.

Så snart jeg lander i Thailand den 26. Juli vil jeg gå i gang med at skrive mit første indlæg!

Bangladesh?

Det var nok også det jeg tænkte første gang jeg hørte om landet. Bangladesh er et lille land, der grænser op med Indien og Myanmar. Det er blandt de fattigste lande i Asien og producerer hovedsagligt tekstilvare til eksport.

Jeg har været så privilegeret at blive inviteret til et bryllup. En fantastisk oplevelse må man sige, hvor man får muligheden til at imødegå kulturen direkte uden turist filteret. Brylluppet er traditionelt fire dage, men var kortet ned til to dage pga. bruden er japaner og har dermed ikke familie i Bangladesh.

Brylluppet var enormt farverigt, dansende, spændende og larmende langt ud til natten med top 10 Bolloywood nummer, der blev spillet på repeat. Maden er simplet, karry til morgenmad, middagsmad og aftensmad – Det eneste forskel var typen af karryen og tilbehørene.

Advarsel! aftensmaden bliver serveret mellem 22-24, meget underligt koncept.

Turen var en oplevelse for livet, dog vil jeg kun anbefale det for erfarne turister, der kan sætte det blinde øje på musen, muggen, lugten, støvet og fattigdommen.

 IMG_2697

Skriv en kommentar