Af

Kasper

Mit navn er Kasper, jeg er 20 år gammel. Lige nu er jeg i Santa Barbara California for at læse Film Production i et år på Santa Barbara City College, samtidig er jeg på skolens Soccer Team, så jeg udlever min drøm og nyder livet i Californien! Jeg vil skrive et indlæg til Cosmoblog hver måned, så i kan se hvordan det foregår “over there”.
Kasper

Hey!

Så er der lidt nyt herfra. Jeg er kommet tilbage til Santa Barbara og den første uge er gået. Det er super fedt at være tilbage! Der er i øjeblikket Santa Barbara Film Festival, hvor der vises film fra hele verden og mange af de kendte møder op på den røde løber. Inden jeg tog tilbage hertil, var der en ting der var helt sikkert, jeg skulle opleve den her film festival og se hvordan det forgår. Så jeg kiggede på priser for at se hvad det kostede, det så rimeligt dyrt ud, så jeg tænkte det finder jeg ud af når jeg kommer herover igen. Det viste sig så at min lærer i en af mine film klasser står for at vælge de film der skal vises på festivalen, så vi fik gratis adgang til at se filmene og i aften skal vi ind og se Tommy Lee Jones få en award, så hvor heldig kan man være!!! I denne weekend er vi nogle stykker som tager på én endags skitur til et bjerg 3 timer herfra. Så der skal vi ud og stå på snowboard, det bliver klasse! Ellers så er jeg så småt kommet i gang med mine klasser, det her semester tager jeg både filmklasser og lidt engelsk, så det skal nok blive godt og så er vi kommet i gang med at spille fodbold. Det her semester skal vi kun spille træningskampe og træne, da det er “off season”, hvilket betyder at sæsonen kun forgår i efteråret, men vi skal møde Real Salt Lake City, som er et MLS team herover, hvilket bliver alt for vildt!!! Men inden vi kommer så langt, så skal vi i form ovenpå en lang juleferie.

Så har der lige været Super Bowl herover, men det er der vel et par af jer derhjemme der følger med i. Det var fedt for første gang at se Super Bowl kl. 3 om eftermiddagen i stedet for kl. 1 om natten dagen før man skulle i skole hjemme i DK!!! Vi var en fem-seks stykker der sad og så hele kampen sammen med cola, snacks m.m hvilket er et must når man ser Super Bowl! Så min første weekend stod på film festival om fredagen, Snowboarding om lørdagen og Super Bowl om søndagen! Så en weekend tæt på det perfekte, der går lang tid inden jeg stikker den! Men som sagt er det kanon at være tilbage i Santa Barbara og tilbage i skolen og se alle kammeraterne igen!!!

Til dig/jer der har spørgsmål angående skolen eller fodbolden, så smid lige jeres mail her på bloggen og jeg skal svare tilbage så hurtigt jeg kan.

Vi skrives ved.

Kasper

3 kommentarer til “Back to College!!”

 1. Kasper K. skriver:

  Hej. Jeg vil gerne benytte mig af den mulighed du nævner til sidst. Nemlig at stille nogen spørgsmål om skolen m.m.
  Så det ville være rigtig fedt, hvis du smider en mail afsted til mig på kaysoe_bif@hotmail.com

 2. LUTFI skriver:

  hej kasper.. jeg har mange sp, så håber du kan tilføje mig på din msn, så vi kan snakkes ved..

 3. Lykke skriver:

  Hej jeg har mange spørgsmål ang. college og det hele, så du må meget gerne skrive en mail; plykkee@hotmail.com

Skriv en kommentar