Af

Cirkeline og Emilie

Vi er Emilie og Cirkeline og vi drømmer om at komme til ungdoms VM i 29’er.

Vi elsker begge at sejle, og har nu teamet op sammen med målet om at kvalificere os til ungdoms VM der sejles til vinter i Kina. Vi vil forberede os bedst muligt til udtagelserne ved træning hjemme i klubberne men samtidigt også ved at deltage ved flest mulige stævner i den kommende tid. Vi glæder os til at bliver hurtigere, bedre og stærkere!

Alt dette vil vi dele med jer her på bloggen!

Emilie og Cirkeline
_/) _/)

August, starten på en efterårssæson og mange kommende stævner. Vi har brugt august måned på træning og et enkelt stævne, nemlig Dansk Sejlunions Grandprix stævne i Skive.

Vi udnyttede i starten af August og slutningen af vores sommerferie til at få sejlet, og fundet ind i formen igen. Et par hele dages træning på Thurø inden skolestart, som gjorde godt for vores boathandling med fokus på manøvre og starter, et trænings kickstart!

Endelig til slut i august kom vores første stævne efter sommeren, DS grandprix i Skive. Af sti af sted kørte vi fredag fra Svendborg og Middelfart mod Skive, med jollen på trailer og traileren på jydekrog. Vi nåede et kort pas på vandet fredag og fik tjekket området ud, vores forventninger var let skiftende vind på fladt vand.
Lørdag blev efterårssæsonens første stævne dag. Morgen rutinen, med madpakkesmøring, skippermøde og til rigning gik hurtigt og snart var vi klar på vandet til første start kl. 11.00.
Vi sejlede på en overraskende stor bane, forholdene var svære, meget skiftende og let vind, lidt som vi kender det hjemme fra. Vi fik taget nogle gode beslutninger rundt på banen og ender med at vinde første sejlads. Vejret holdt resten af dagen men vinden drejede og banen kom tættere på land, vi fik større udfordringer i løbet af dagen og ender på en 2 plads lige i hælene på første pladsen.
Aftenen gik med udfordringer i kortspil og hygge med de andre sejlere.
Søndag morgen var Skive fjord fuldstændig spejlblank, heldigvis kom der en smule vind i løbet af dagen og vi fik sejlet mange korte og sjove sejladser. Forholdene lignede meget dem vi havde haft dagen før. Vi havde lidt udfordringer først på dagen, men for rettet op på det og slutter af med at lave en del 2. placeringer. Desværre rækker det ikke til at holde vores placering på resultatlisten. Det blev til en 3. plads med få point til 2. pladsen. En placering vi er stolte af og et super godt, udfordrende og lærerigt stævne.    

Næste stop bliver DM i Skovshoved som vi glæder os meget til.
Afsluttende en stor tak til Middelfart Sparekasse, der har hjulpet os med at finansiere de nye, lækre og hurtige sejl vi har sejlet med.

Sejler hilsner

Emilie og Cirkeline // DEN 1736

Skriv en kommentar