Af

Line

Jeg tager til september på University of California i ni måneder og vil løbende skrive om mine oplevelser her på bloggen

Alting har en ende…..og mit studieophold her i Californien er nu for alvor ved at være forbi. I morgen slutter forårssemestret og på lørdag begynder en uge med eksamener. Tiden er fløjet af sted men jeg er nu efterhånden ved at være klar til at komme hjem igen!
Forårssemestret har været en blandet fornøjelse – vejret har været skønt og her er rigtig dejligt i lille Davis. Men ikke alting er gået lige smertefrit. Først og fremmest fandt jeg ud af at mit værelse var inficeret med bed bugs. Det var en hård kamp at slippe af med dem – ja faktisk er der jo ingen der ved om de stadig eksisterer. Det der skete var, at et skadedyrsbekæmpelses firma var ude at sprøjte mit værelse – ja flere gange. De blev ved med at påstå at ‘dyrene’ var væk, men jeg blev ved med at finde dem levende diverse steder på mit værelse. Jeg flyttede alle mine ting ud i stuen og endte med at sove i min roomates værelse. Efter 3 uger blev det for meget for mig og jeg fik en ordentlig snak (skænderi) med ejendomskontoret og efter 2 timer med brok fra min side lod de mig endelig slippe ud af kontrakten og jeg flyttede ud på min veninde Caroline’s gamle værelse. Ja for ikke nok med at mit værelse blev inficeret med bed bugs – så rejsete min bedste veninde herovre Caroline pludselig hjem, da hendes forældre var bange for alt det her svineinfluenza halløj. Det betød dermed også at min rejse (sammen med Caroline) til New Orleans og Miami blev aflyst og jeg besluttede mig derfor for, at jeg ville rejse direkte hjem til Danmark efter semestret er overstået.
Heldigvis har den sidste tid da også budt på gode stunder. Jeg har bl.a. været på Hiking i Lake Tahoe ved Eagle Lake. Det var en fantastisk tur, det var dejligt varmt men samtidig var der sne over det hele, så det var en sjov oplevelse at vandre rundt i sne i shorts og t-shirt.
Jeg har desuden besøgt San Francisco igen. En af gangene mødtes jeg med min veninde Anne fra Farma. Det var super hyggeligt at se hende og det er jo altid rart at se nogle hjemmefra når man er langt væk fra landets grænser.
I sidste weekend var jeg med 5 af de tyske drenge i Santa Cruz for at surfe og se hvad byen ellers havde at byde på. Vejret ude ved kysten har været rigtig dårligt de sidste par uger, men heldig vis var vi heldige og havde solskin det meste af tiden. Vi havde en super tur med surfing, camping, shopping og hvad der nu ellers hører til. And it was all german…så har helt sikkert fået forbedret mit tysk på dette ophold.
Ellers er jeg så småt ved at forberede mig på at vende tilbage til Danmark. Jeg glæder mig nu efterhånden rigtig meget til at komme hjem. Alt i alt har det været et fantastisk år med ufattelig mange spændende og rigtig gode oplevelser. Jeg er klar til at tage hjem, men jeg vil aldrig glemme alt det jeg har oplevet og alle de fantastiske mennekser jeg har mødt!
På gensyn i Danmark meget meget snart.

Skriv en kommentar