Bjørn Arvad Fogh
Bjørn Arvad Fogh

Bjørn Arvad Fogh, 23 år, eventyrlystig, rejseglad og sporty. Til dagligt læser jeg en bachelor i Idræt & Sundhed med særlig fokus på innovation og entreprenørskab på Syddansk Universitet. Mit femte semester afvikler jeg i Rovaniemi, den administrative hovedby og handelscentrum i Finlands nordligste provins, Lapland.

Matilda Elkjær Mattsson
Matilda Elkjær Mattsson

Jeg hedder Matilda Elkjær Mattsson, er 26 år og bor i København, hvor jeg læser en kandidat i Humanistisk- Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab på Københavns Universitet. Jeg har været så heldig at få tildelt en plads på University of South-Eastern Norway i Bø, Norge, hvor jeg skal læse et semester fra januar til juni 2021. Middelfart Sparekasse har i den forbindelse været fantastiske og støttet mit eventyr i det norske med et studielegat, hvilket jeg er meget taknemmelig og stolt over at have modtaget.

Jonas Nissen Pedersen
Jonas Nissen Pedersen

Jeg er den heldige fyr at være tildelt Middelfart Sparekasses studielegat i forbindelse med mit udvekslingsophold i Italien. Min daglige gang på Aarhus Universitet, hvor jeg læser Erhvervsøkonomi, bliver fra september af skiftet ud med kanalernes by, Venedig. Her får jeg fornøjelsen af at tage mit femte semester på Ca’ Foscari University of Venice, der vil byde på nye venskaber og spændende udfordringer.

Jonas Thyme
Jonas Thyme

Mit navn er Jonas Thyme. Jeg kommer fra Esbjerg og er 20 år gammel. Jeg har windsurfet siden, at jeg var 10 år. Jeg konkurrer i disciplinerne slalom og foil. Mit mål er at blive professionel windsurfer og sejle med på world touren. Mine bedste resultater: Verdensmester u19 speed 2017, 3. plads u17 slalom VM 2017, Europamester u19 foil 2018, Nordiskmester u21 slalom 2018 og 2019, 3. plads senior slalom DM 2019, Nordiskmester u17 formula/slalom 2016

Johanne Valbjørn Gydesen
Johanne Valbjørn Gydesen

Mit navn er Johanne Valbjørn Gydesen, jeg er 25 år og studerer til daglig statskundskab på Aarhus Universitet. I forbindelse med mit udvekslingsophold til Universitetet i Tromsø i forårssemestret 2019 har jeg modtaget Middelfart Sparekasses studielegat. Følg gerne mit nordnorske eventyr her på bloggen.

Nikolaj Andreasen Kahn
Nikolaj Andreasen Kahn

Hej! Jeg hedder Nikolaj. Jeg læser en kandidat i Neuroscience & Neuroimaging – hvordan hjernen fungerer, og hvordan man tager billeder af den – hos Det Danske Universitetscenter i Beijing. Det er en uddannelse lige for mig. Den handler om et spændende område – hjernen – og jeg lærer alt det jeg har brug for for at træde ind i forskningsverden. Det er en toårig uddannelse, hvor man normalt ville bo ét år i Kina på campus i University of Chinese Academy of Sciences, og ét år i den by i Kina hvor man skriver sit speciale. Opholdet i Kina byder på både erfaring med international forskning og kulturelle oplevelser i landet med de kinesiske studerende på uddannelsen. I øjeblikket venter jeg på at der kommer grønt lys til at rejse afsted, mens jeg følger uddannelsen i et virtuelt klasseværelse.

Thilde Asmussen
Thilde Asmussen

Mit navn er Thilde og til dagligt læser jeg mellemøstens sprog og samfund på Københavns Universitet. Forårssemesteret 2020 tilbringer jeg i byen Birkat Al Mouz i Oman og når jeg til sommer rejser tilbage til DK, vil mit arabiske forhåbentligt være så godt, at der ikke vil være et øje tørt.  

Ib Jacob Brinch-Jensen
Ib Jacob Brinch-Jensen

Jeg hedder Ib Brinck-Jensen, 21 år og er modtager af Middelfarts Sparekasses studielegat. Jeg kommer oprindeligt fra Fredericia, og studerer til daglig medicin på Aarhus Universitet. Jeg bytter her i foråret de hjemlige omgivelser i Århus ud med en tur “down under” til det store Australien. Her vil jeg tage kurser på Griffith University i byen Gold Coast, som ligger nær Brisbane i den østlige del af Australien. Kurserne i mit ophold relaterer til mit studie i Århus. Ved siden af studiet håber jeg, at få tid til at surfe på de lækre strande i nærheden, samt lære en masse nye mennesker at kende! God læselyst! /Ib

Tina Hougaard Friis
Tina Hougaard Friis

Jeg hedder Tina, er 32 år gammel og har netop taget hul på mit forårssemester på University of Lapland i det nordlige Finland. Her kommer jeg til at tilbringe de næste fem måneder, hvor jeg blandt andet skal studere mediebrug, kønsidentitet og andre spændende fag. Hjemme i Danmark læser jeg Æstetik og Kultur ved Aarhus Universitet. Jeg er et af de heldige asener, der har fået tildelt Middelfart Sparekasses Studielegat og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer her på bloggen! 🙂

Line Maigaard
Line Maigaard

Foreningen består af otte medlemmer, der samtidig er årets deltagere i den internationale procedurekonkurrence, Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot. Dette år var Foreningens medlemmer Bjørn Moosgaard, Dida Daugbjerg, Helena Fisker, Laura Weibel, Line Maigaard Iversen, Mathias Bové, Morten Bertelsen og Morten Nikolajsen. Derudover har Foreningen en bestyrelse bestående af formand, advokat Claes Wildfang, og en kasserer, Line Maigaard Iversen. Foreningens formål er at indhente midler til brug for Foreningens medlemmer, så de får de bedste muligheder for at deltage i såkaldte pre-moots eller “testkonkurrencer”, inden den endelige afvikling af procedurekonkurrencen finder sted i Wien i ugen op til påske.

Henrik Klemmensen
Henrik Klemmensen

Dansk triatlet der rejser verden rundt for at samle point til OL kvalifikationen mod Tokyo. Henrik er bosat i Odense hvor han træner med Tri Team SDU. Han har studeret til Ingeniør i Global Management and Manufacturing, hvor han blev uddannet i 2017. Nu fokuserer han al energi på triatlon i målet om at opfylde de store ambitioner.

Martin Friedrichsen
Martin Friedrichsen

Mit navn er Martin Friedrichsen, jeg er 23 år, jeg har roet kajak siden jeg var 13 år, og har siden da deltaget adskillige stævner nationalt og internationalt, og vundet en del medaljer. Forrige år blev jeg færdiguddannet som bygningssnedker. Sidste år deltog jeg i ungdoms VM i Portugal i 4 mands kajak, vi nåede til semifinalen. I perioden 2. februar til 14 april 2016 er jeg sammen med landsholdet på træningslejr i Florida, og er klar til årets første løb. Tak for tilskuddet til min rejse Middelfart sparekasse.  

Mie Schackinger Trothe
Mie Schackinger Trothe

Mit navn er Mie Schackinger Trothe. Jeg er lige fyldt 18 år i starten af 2016, og har derved nu i 8 år levet med et lidt kortere venstre ben, som blev amputeret i 2008 forårsaget af sygdom i knæet. Som 16-årig begyndte jeg at gå til konkurrence svømning, og siden da er det gået utroligt stærkt. I dag træner jeg 6 gange svømning om ugen i DeltaSwim samt 3 gange styrketræning bl.a. med Fredericia Eliteidræt. Ud over dette er jeg også optaget på DHIF (Dansk Handicap Idræts Forening) svømmetalenthold, hvilke byder på ind- og udenlandske stævner, samt deltagelse i adskillige træningssamlinger årligt. DHIF svømmetalentholdet er stadiet før man kommer på handicaplandsholdet. Jeg arbejder pt. hårdt på at fylde kravtiderne til landsholdet, så jeg kan komme skridtet videre. Svømning er hurtigt kommet til at betyde meget for mig, og er blevet en stor del af den travle hverdag, jeg har ude på Fredericia Gymnasium. Det har også åbnet for en masse fede oplevelse og drømme, som jeg ikke kan vente med at få realiseret, men første skridt er helt klart at komme på landsholdet. Da svømning ikke er en helt billig sport, er jeg meget glad for at Middelfart Sparekasse vil sponsorere mig og hermed hjælpe mig på vej mod mine mål og drømme.  

Emil Weimar
Emil Weimar

Jeg hedder Emil Weimar, er 23 år, og studerer til dagligt HA Generel Erhvervsøkonomi på SDU i Odense. Jeg blev i sommers færdig med de to første år af min bachelor (4 semestre) og har valgt at læse 5. semester på Portsmouth Business School i England. Det er noget jeg har set utrolig meget frem til, og jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk oplevelse at bo i Portsmouth. Jeg vil forsøge, at opleve så meget som muligt i de måneder jeg er afsted, og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser og erfaringer med jer her på bloggen.

Thea Moeller
Thea Moeller

Hey allesammen! Jeg hedder Thea Hedegaard Møller, er 23 år gammel og studerer til dagligt sociologi på Københavns Universitet. Efter at have færddiggjort mine to første år på uddannelsen, har jeg valgt at tage mit 5. semester på Boston College, Massachucetts, USA for at opleve “the american lifestyle” indefra 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til at blogge om bl.a. det amerikanske valg, efterårsfarver i Boston og amerikansk collegekultur i al sin herlighed for forhåbentligt at kunne inspirere jer, kære læsere, til også at tage på udvekslingseventyr – for det er intet mindre end en fantastisk oplevelse

Kirsten Ebbesen
Kirsten Ebbesen

Jeg hedder Kirsten Ebbesen. Til dagligt arbejder jeg hos firmaet active aid i Viborg, som blandt andet forhandler TRX Suspension Trainer og Trigger Point Foamrollers. Jeg er blevet spurgt, om jeg vil fortælle om min oplevelse af Tinderbox Festival 2016, så læs med, når jeg fortæller om, hvad, hvem og hvor 🙂

Henrik Heise Korsgaard
Henrik Heise Korsgaard

Fruens Bøge er pt. fyns førende tennisklub. Middelfart tennisklub er pt. Danmarks hyggeligste tennisklub!

Marie Quistgaard
Marie Quistgaard

Hej Mit navn er Marie Kjær Quistgaard. Jeg er modtager af Middelfart Sparekasses studielegat til afholdelse af udvekslingsophold i udlandet. Jeg læser til daglig til sygeplejerske på VIA University College i Silkeborg, men er oprindeligt fra Middelfart. Her i sommeren og efteråret 2018 skal jeg tilbringe mit 4 semester i Melbourne, Australien. Hernede skal jeg undervises i blandt andet Community, Maternity og Mental health Nursing. Dette glæder jeg mig helt vildt til! Foruden dette skal jeg også i praktik i 4 uger. Det bliver spændene at få et indblik i sundhedsvæsenet her og få et internationalt perspektiv på mit fag. Derudover glæder jeg mig til at opleve Melbourne og Australien generelt! Jeg håber at du har lyst til at følge med i mit eventyr hernede fra! Mange Hilsner Marie

Cirkeline og Emilie
Cirkeline og Emilie

Vi er Emilie og Cirkeline og vi drømmer om at komme til ungdoms VM i 29’er. Vi elsker begge at sejle, og har nu teamet op sammen med målet om at kvalificere os til ungdoms VM der sejles til vinter i Kina. Vi vil forberede os bedst muligt til udtagelserne ved træning hjemme i klubberne men samtidigt også ved at deltage ved flest mulige stævner i den kommende tid. Vi glæder os til at bliver hurtigere, bedre og stærkere! Alt dette vil vi dele med jer her på bloggen! Emilie og Cirkeline _/) _/)

Marie Liengaard Mouridtsen
Marie Liengaard Mouridtsen

Jeg er taget til Glasgow i Skotland for at opleve deres betagende kultur – Følg med her! Jeg har altid været besat af at opleve verdenen og andre kulture. Jeg rejste allerede alene for første gang, da jeg var 16 a?r. Dengang var destinationen Houston, Texas i et helt a?r, og siden da har jeg været afhængig. At rejse beriger mig med et unikt indblik i realiteter, som mit liv i Danmarks osteklokkesamfund fortrænger. Jeg elsker at opleve livet fra andres synspunkter, hvilket kun længere ophold gør muligt – og nu har jeg fa?et muligheden for for at opleve den skotske a?nd og ikke mindst deres gudesmukke natur.

Emil Deleuran Hansen
Emil Deleuran Hansen

Mit navn er Emil Deleuran Hansen. Jeg er 21 år og er professionel triatlet med hovedsæde i Odense. Udover sporten læser jeg medicin på SDU og netop denne kombination af studie og kampen for at komme til OL, vil jeg prøve, at give et indblik i her på bloggen.

Viktor Gram Thomsen
Viktor Gram Thomsen

Mit navn er Victor Gram Thomsen,  jeg er 22 år, og jeg studerer til dagligt Software Engineering på SDU i Odense. Jeg skal tilbringe efterårs-semestret 2019 på Pohang University of Science and Technology (POSTECH), i Pohang Sydkorea. Middelfart Sparekasse har været så fantastiske at støtte turen med et studielegat, og mit eventyr i den sydkoreanske kystby kan derfor følges her på bloggen.

Juhlsen.com
Juhlsen.com

Konsulentbureau inden for online marketing, der bl.a. varetager diverse løsninger inden for e-mail og web for Middelfart Sparekasse.

Nikolaj Jorgensen
Nikolaj Jorgensen

Nikolaj Haulik citat: BEVÆGELSE SKAL VÆRE FOR ALLE- elite udøver i sporten OCR og diabetiker med type1 diabetes har til formål at bevise at du kan hvad du vil også når du er kronisk syg. Har løbet over 100 løb i sin karriere. 2018 mål: Europamesterskaberne i OCR Spartan trifecta Tough mudder Iron viking og meget meget mere

Laura Villadsen Hoé
Laura Villadsen Hoé

Hej mit navn er Laura. Jeg er 23 år gammel. Normalt er jeg bosat i Århus, hvor jeg læser International Virksomhedskommunikation på engelsk. Pt. bor jeg dog i Amsterdam, hvor jeg skal læse et semester på Vrije Universiteit.

Laerke Fabricius
Laerke Fabricius

Jeg er riffelskytte og er 17 år. Jeg bor i Middelfart, men til dagligt er jeg på den anden side af broen på en skydebane nær Fredericia. Her har jeg hjemmebane, og det her mit andet hjem er. Jeg skyder for det danske juniorlandshold og repræsenterer ligeledes Danmark, når jeg er ude i verden for at skyde. Riflen er min bedste ven, og derfor nyder jeg at tilbringe timevis med den for at kunne være med helt fremme, når det gælder EM, VM og måske engang et OL. Vær med på min vej frem mod mit helt store mål om at blive en del af verdenseliten.

Peter Sandholt Ultra Cycling
Peter Sandholt Ultra Cycling

Jeg har indgået en samarbejdsaftale med banken (ref. Kristian Gren). En del af aftalen er, at jeg skal blogge fra mit cykelløb på tværs af Sibirien startende d. 15. juli frem til d. 12. august.

Louise Raundahl Kristensen
Louise Raundahl Kristensen

Mit navn er Louise, jeg er 23 år gammel og læser til dagligt journalistik på journalisthøjskolen i Aarhus. Her på 4. semester skulle jeg have taget et semesters udveksling på et universitet i London, hvilket corona desværre fik sat en stopper for. Derfor vil jeg nu tage jer lidt med om bag livet på journalisthøjskolen, og det berømte og berygtede 4. semester, hvor man skal søge praktik og matches med et mediehus på “panikdagen.” Jeg håber, I vil læse med!

Michelle Holst
Michelle Holst

Hej, mit navn er Michelle og fra februar til juli er jeg taget på praktikeventyr i Østen, nærmere bestem Koh Phangan i Thailand. Mine 6 måneder i Østen er andet sidste semester af min kommunikationsuddannelse på Danmarks Medie- og journalisthøjskole. Selve praktikken foregår på en healing og awakening skole hvor jeg som projektmanager skal lede deres kommunikationsopgaver og udvikle strategier for både sociale medier, website og selve virksomheden. Følg med når jeg fortæller om mine oplevelser i det fjerne Østen.

Melissa Dahlerup
Melissa Dahlerup

Mit navn er Melissa Dahlerup, jeg er 40 år gammel og bor i Varde sammen med min mand og vores to piger. Til sommer cykler jeg sammen med Team Rynkeby, der er Nordens største velgørenhedscykelhold, til Paris for at støtte kampen mod børnekræft.

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig