Rasmus Jul Kjær
Rasmus Jul Kjær

23-årig dreng der bor og studerer i Aarhus men er oprindeligt fra Esbjerg. Jeg læser Erhvervsøkonomi HA på Aarhus Universitet, og det næste halve år, skal jeg læse et semester på Tec de Monterrey, som er et universitet i Mexico. I min fritid går jeg op i de fleste former for sport, især fodbold, og så elsker jeg at bruge tid med mine venner.

Nina Lindhardt Helios
Nina Lindhardt Helios

Følg med i mit udvekslingsophold i Tel Aviv, Israel! Mit navn er Nina Lindhardt Helios. Jeg er 23 år gammel, og jeg er godt i gang med min bachelor i antropologi ved Aarhus Universitet. Her på mit 6. (og sidste) semester, har jeg været så heldig at få muligheden for at studere på Tel Aviv University. Jeg glæder mig helt vildt til at lære den israelske kultur at kende, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det bliver vildt fedt og lærerigt, så jeg glæder mig til at opleve, hvordan udvekslingsopholdet får mig til at udvikle mig som både person og “kommende antropolog”. Derfor er jeg utroligt taknemmelig for, at Middelfart Sparekasse har valgt at hjælpe mig med mit udvekslingsophold. Deres støtte har været med til at gøre opholdet til en realitet.

Uffe Andersen
Uffe Andersen

Digital nomade (telemarketing), Globetrotter og Socialentreprenør. Bor i Danmark – Lever i Sydamerika. Begår mig på: Dansk / Skandinavisk / Engelsk / Spansk / Tysk / Portugisisk (brasiliansk port.)

Stine Haubjerg Jørgensen
Stine Haubjerg Jørgensen

Hejsa! Jeg hedder Stine, er 26 år gammel og bor til daglig i Aarhus hvor jeg læser Value Chain Management. Jeg har været så heldig at blive optaget på Hanyang University i Seoul, hvor jeg skal læse mit 6. semester. Jeg glæder mig helt sindssygt til at dykke ned i den koreanske historie og kultur, og i den forbindelse er jeg meget taknemlig for studielegatet, som jeg har modtaget af Middelfart Sparekasse.

Frede Rudolf
Frede Rudolf

Jeg hedder Frede, og er 14 år. Jeg er på landsholdet i klatring, og har været så heldig at få et sponsorat af Middelfart Sparekasse. Jeg skal i 2022 til NM og EM, og de oplevelser vil jeg fortælle om her.

Malthe Grønborg Jensen
Malthe Grønborg Jensen

Jeg hedder Malthe og er i øjeblikket igang med uddannelsen Finansøkonom. Jeg er på fjerde semester, hvor jeg skal i praktik og skrive hovedopgave. Min praktikplads er intet andet sted end Alperne. Her skal jeg varetage en stilling som Junior Alp financial Controller, det indebærer at være økonomichef for alle vores guider, fordelt på 3 lande og 11 skidestinationer.

Matilda Elkjær Mattsson
Matilda Elkjær Mattsson

Jeg hedder Matilda Elkjær Mattsson, er 26 år og bor i København, hvor jeg læser en kandidat i Humanistisk- Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab på Københavns Universitet. Jeg har været så heldig at få tildelt en plads på University of South-Eastern Norway i Bø, Norge, hvor jeg skal læse et semester fra januar til juni 2021. Middelfart Sparekasse har i den forbindelse været fantastiske og støttet mit eventyr i det norske med et studielegat, hvilket jeg er meget taknemmelig og stolt over at have modtaget.

Sarah Nobel Nolling
Sarah Nobel Nolling

Hejsa! Jeg hedder Sarah, er 24 år gammel og bor til daglig i København. Jeg læser på Zealand – Sjælland Erhvervsakademi, hvor jeg læser Leisure Management. Jeg har været så heldig at blive optaget på Anáhuac University i Cancún, hvor jeg skal læse mit 6. semester. Jeg glæder mig til at lære og opleve en helt masse nye ting i Mexico.

Bjørn Arvad Fogh
Bjørn Arvad Fogh

Bjørn Arvad Fogh, 23 år, eventyrlystig, rejseglad og sporty. Til dagligt læser jeg en bachelor i Idræt & Sundhed med særlig fokus på innovation og entreprenørskab på Syddansk Universitet. Mit femte semester afvikler jeg i Rovaniemi, den administrative hovedby og handelscentrum i Finlands nordligste provins, Lapland.

Nikolaj Bangsgaard
Nikolaj Bangsgaard

Jazztrommeslager på 24 år fra Vejle. Bachelor ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense (2022). Studerer nu Master of Music på Manhattan School of Music i New York (2022-2024)

Philip Nancke
Philip Nancke

Jeg er 17 år, og går på HHX svendborg. Jeg har taget det store skridt at flytte hjemmefra og forfølge min drømme, om at spille professionel fodbold. Derfor har jeg valgt at starte et nyt kapitel i Sfb-Oure FA u19

Johanne Kristoffersen
Johanne Kristoffersen

Jeg er 26 år og studerer til dagligt jura på Københavns Universitet. Dette har jeg skiftet ud for en periode på seks måneder, hvor jeg har fået lov til at prøve kræfter med hvordan det er at arbejde i en multilateral organisation i FN-systemet (UNESCO). Og så endda i Paris 😛

Julie Falk Magnussen
Julie Falk Magnussen

Mit navn er Julie, jeg er 26 år gammel og bor til dagligt i Haderslev. Jeg er i gang med det sidste år af min kandidat i Idræt og Sundhed fra SDU, Odense. Jeg er netop rejst til München for at være i et projektorienteret forløb (lignende praktik) hos en innovativ teknologisk virksomhed. Her skal jeg være de næste to måneder hvor jeg får mulighed for virkelig at fordybe mig i, hvordan teknologi kan bruges til at fremme fysisk aktivitet og få indblik i hvordan arbejdslivet kan se ud på den anden siden af uddannelsen. Jeg er meget taknemmelig for, at have modtaget studielegatet. Det vil giver mig mulighed for virkelig at opleve den lokale bayerske kultur og samtidig kunne dele mine oplevelser med jer! Jeg håber i vil følge lidt med i mine oplevelser her 🙂

Marie Quistgaard
Marie Quistgaard

Hej Mit navn er Marie Kjær Quistgaard. Jeg er modtager af Middelfart Sparekasses studielegat til afholdelse af udvekslingsophold i udlandet. Jeg læser til daglig til sygeplejerske på VIA University College i Silkeborg, men er oprindeligt fra Middelfart. Her i sommeren og efteråret 2018 skal jeg tilbringe mit 4 semester i Melbourne, Australien. Hernede skal jeg undervises i blandt andet Community, Maternity og Mental health Nursing. Dette glæder jeg mig helt vildt til! Foruden dette skal jeg også i praktik i 4 uger. Det bliver spændene at få et indblik i sundhedsvæsenet her og få et internationalt perspektiv på mit fag. Derudover glæder jeg mig til at opleve Melbourne og Australien generelt! Jeg håber at du har lyst til at følge med i mit eventyr hernede fra! Mange Hilsner Marie

Thilde Asmussen
Thilde Asmussen

Mit navn er Thilde og til dagligt læser jeg mellemøstens sprog og samfund på Københavns Universitet. Forårssemesteret 2020 tilbringer jeg i byen Birkat Al Mouz i Oman og når jeg til sommer rejser tilbage til DK, vil mit arabiske forhåbentligt være så godt, at der ikke vil være et øje tørt.  

Amalie Højmark Tygesen
Amalie Højmark Tygesen

Hej med jer! Følg med, når jeg rejser til New York! Jeg hedder Amalie Højmark Tygesen. Jeg er en 24-årig studerende på Aarhus Universitet, som har fået den fantastiske mulighed for, at studere et semester på Queens College i New York. Her skal jeg studere fra januar til maj 2022. Jeg er i gang med en bachelor indenfor dramaturgi. Jeg tager til New York for, at få et mere erhversrettet perspektiv på min uddannelse, og få en oplevelse for livet. Det har længe været en drøm at studere i USA, og derfor er jeg meget taknemlig for, at Middelfart Sparekasse vil være med til at gøre det muligt. Jeg er utrolig beæret og stolt over at kunne modtage denne store hjælp.

Lauge Skov Due Nielsen
Lauge Skov Due Nielsen

Vi er et bådfællesskab bestående af Mathias Hansen på 26 år, Sebastian Bjørn Bak Matthiesen på 27 og Lauge Skov Due Nielsen på 25. Vi er alle tre opvokset i Middelfart og kender hinanden fra forskellige skoler og fritidsaktiviteter, bl.a. sejlads. Båden hedder S/Y Triboloca og med den sejler vi d. 20/08/2023 på en jordomsejling uden slutdato. Planen er at sejle mod vest omkring ækvator og opleve verden undervejs. Vi vil møde lokalbefolkningen  i øjenhøjde og komme ind under huden på dem der tillader det. Vi har en masse værktøj med og forhåbentligt overskud til at give en ekstra hånd, der hvor der er brug for det. På den måde tror vi på at vi kan få mere ud af eventyret end blot at opleve den som en form for turist. Vi vil undervejs have gaster med ombord på båden, bestående af folk vi kender og dem som har kontaktet os fordi de har set vores medier og at vi søger. Vi glæder os utroligt meget til at komme afsted på eventyr og til selvfølgelig også til den næste ankerbugt rundt om hjørnet.

Johanne Valbjørn Gydesen
Johanne Valbjørn Gydesen

Mit navn er Johanne Valbjørn Gydesen, jeg er 25 år og studerer til daglig statskundskab på Aarhus Universitet. I forbindelse med mit udvekslingsophold til Universitetet i Tromsø i forårssemestret 2019 har jeg modtaget Middelfart Sparekasses studielegat. Følg gerne mit nordnorske eventyr her på bloggen.

Melissa Dahlerup
Melissa Dahlerup

Mit navn er Melissa Dahlerup, jeg er 40 år gammel og bor i Varde sammen med min mand og vores to piger. Til sommer cykler jeg sammen med Team Rynkeby, der er Nordens største velgørenhedscykelhold, til Paris for at støtte kampen mod børnekræft.

Clara Katrine Sydow
Clara Katrine Sydow

Hejsa! Mit navn er Clara, jeg er 24 år gammel og til dagligt læser jeg historie på Aarhus Universitet. Fra midten af januar tager jeg afsted mod Dublin for at starte mit udvekslingsophold på UCD, hvilket jeg glæder mig meget til 🙂

Thea Moeller
Thea Moeller

Hey allesammen! Jeg hedder Thea Hedegaard Møller, er 23 år gammel og studerer til dagligt sociologi på Københavns Universitet. Efter at have færddiggjort mine to første år på uddannelsen, har jeg valgt at tage mit 5. semester på Boston College, Massachucetts, USA for at opleve “the american lifestyle” indefra 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til at blogge om bl.a. det amerikanske valg, efterårsfarver i Boston og amerikansk collegekultur i al sin herlighed for forhåbentligt at kunne inspirere jer, kære læsere, til også at tage på udvekslingseventyr – for det er intet mindre end en fantastisk oplevelse

Louise Raundahl Kristensen
Louise Raundahl Kristensen

Mit navn er Louise, jeg er 23 år gammel og læser til dagligt journalistik på journalisthøjskolen i Aarhus. Her på 4. semester skulle jeg have taget et semesters udveksling på et universitet i London, hvilket corona desværre fik sat en stopper for. Derfor vil jeg nu tage jer lidt med om bag livet på journalisthøjskolen, og det berømte og berygtede 4. semester, hvor man skal søge praktik og matches med et mediehus på “panikdagen.” Jeg håber, I vil læse med!

Viktor Gram Thomsen
Viktor Gram Thomsen

Mit navn er Victor Gram Thomsen,  jeg er 22 år, og jeg studerer til dagligt Software Engineering på SDU i Odense. Jeg skal tilbringe efterårs-semestret 2019 på Pohang University of Science and Technology (POSTECH), i Pohang Sydkorea. Middelfart Sparekasse har været så fantastiske at støtte turen med et studielegat, og mit eventyr i den sydkoreanske kystby kan derfor følges her på bloggen.

Martin Friedrichsen
Martin Friedrichsen

Mit navn er Martin Friedrichsen, jeg er 23 år, jeg har roet kajak siden jeg var 13 år, og har siden da deltaget adskillige stævner nationalt og internationalt, og vundet en del medaljer. Forrige år blev jeg færdiguddannet som bygningssnedker. Sidste år deltog jeg i ungdoms VM i Portugal i 4 mands kajak, vi nåede til semifinalen. I perioden 2. februar til 14 april 2016 er jeg sammen med landsholdet på træningslejr i Florida, og er klar til årets første løb. Tak for tilskuddet til min rejse Middelfart sparekasse.  

Line Maigaard
Line Maigaard

Foreningen består af otte medlemmer, der samtidig er årets deltagere i den internationale procedurekonkurrence, Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot. Dette år var Foreningens medlemmer Bjørn Moosgaard, Dida Daugbjerg, Helena Fisker, Laura Weibel, Line Maigaard Iversen, Mathias Bové, Morten Bertelsen og Morten Nikolajsen. Derudover har Foreningen en bestyrelse bestående af formand, advokat Claes Wildfang, og en kasserer, Line Maigaard Iversen. Foreningens formål er at indhente midler til brug for Foreningens medlemmer, så de får de bedste muligheder for at deltage i såkaldte pre-moots eller “testkonkurrencer”, inden den endelige afvikling af procedurekonkurrencen finder sted i Wien i ugen op til påske.

Michelle Holst
Michelle Holst

Hej, mit navn er Michelle og fra februar til juli er jeg taget på praktikeventyr i Østen, nærmere bestem Koh Phangan i Thailand. Mine 6 måneder i Østen er andet sidste semester af min kommunikationsuddannelse på Danmarks Medie- og journalisthøjskole. Selve praktikken foregår på en healing og awakening skole hvor jeg som projektmanager skal lede deres kommunikationsopgaver og udvikle strategier for både sociale medier, website og selve virksomheden. Følg med når jeg fortæller om mine oplevelser i det fjerne Østen.

Marie Thulstrup Bruhn
Marie Thulstrup Bruhn

Jeg er 25 år og oprindeligt fra Hedensted. Normalt læser jeg en kandidat i Business and Development Studies på CBS, men i de næste 3 måneder har jeg skiftet den almindelige hverdag ud med Indiens varme, larm og temmeligt kaotiske trafik. Her har jeg fået en drømmepraktikplads ved en international speditionsvirksomhed, hvor jeg sammen med mit team vil arbejde mod en bæredygtig strategi og sætte den grønne omstilling på dagsordenen.

Tina Hougaard Friis
Tina Hougaard Friis

Jeg hedder Tina, er 32 år gammel og har netop taget hul på mit forårssemester på University of Lapland i det nordlige Finland. Her kommer jeg til at tilbringe de næste fem måneder, hvor jeg blandt andet skal studere mediebrug, kønsidentitet og andre spændende fag. Hjemme i Danmark læser jeg Æstetik og Kultur ved Aarhus Universitet. Jeg er et af de heldige asener, der har fået tildelt Middelfart Sparekasses Studielegat og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer her på bloggen! 🙂

Nikolaj Jorgensen
Nikolaj Jorgensen

Nikolaj Haulik citat: BEVÆGELSE SKAL VÆRE FOR ALLE- elite udøver i sporten OCR og diabetiker med type1 diabetes har til formål at bevise at du kan hvad du vil også når du er kronisk syg. Har løbet over 100 løb i sin karriere. 2018 mål: Europamesterskaberne i OCR Spartan trifecta Tough mudder Iron viking og meget meget mere

Laura Villadsen Hoé
Laura Villadsen Hoé

Hej mit navn er Laura. Jeg er 23 år gammel. Normalt er jeg bosat i Århus, hvor jeg læser International Virksomhedskommunikation på engelsk. Pt. bor jeg dog i Amsterdam, hvor jeg skal læse et semester på Vrije Universiteit.

Ib Jacob Brinch-Jensen
Ib Jacob Brinch-Jensen

Jeg hedder Ib Brinck-Jensen, 21 år og er modtager af Middelfarts Sparekasses studielegat. Jeg kommer oprindeligt fra Fredericia, og studerer til daglig medicin på Aarhus Universitet. Jeg bytter her i foråret de hjemlige omgivelser i Århus ud med en tur “down under” til det store Australien. Her vil jeg tage kurser på Griffith University i byen Gold Coast, som ligger nær Brisbane i den østlige del af Australien. Kurserne i mit ophold relaterer til mit studie i Århus. Ved siden af studiet håber jeg, at få tid til at surfe på de lækre strande i nærheden, samt lære en masse nye mennesker at kende! God læselyst! /Ib

Nikolaj Andreasen Kahn
Nikolaj Andreasen Kahn

Hej! Jeg hedder Nikolaj. Jeg læser en kandidat i Neuroscience & Neuroimaging – hvordan hjernen fungerer, og hvordan man tager billeder af den – hos Det Danske Universitetscenter i Beijing. Det er en uddannelse lige for mig. Den handler om et spændende område – hjernen – og jeg lærer alt det jeg har brug for for at træde ind i forskningsverden. Det er en toårig uddannelse, hvor man normalt ville bo ét år i Kina på campus i University of Chinese Academy of Sciences, og ét år i den by i Kina hvor man skriver sit speciale. Opholdet i Kina byder på både erfaring med international forskning og kulturelle oplevelser i landet med de kinesiske studerende på uddannelsen. I øjeblikket venter jeg på at der kommer grønt lys til at rejse afsted, mens jeg følger uddannelsen i et virtuelt klasseværelse.

Nicoline Bo Rasmussen
Nicoline Bo Rasmussen

Hej! Mit navn er Nicoline, jeg er 17 år og bor i Vamdrup. Jeg går på IBC i Kolding, samtidig med gymnasiet er jeg elite springrytter.

Jonas Nissen Pedersen
Jonas Nissen Pedersen

Jeg er den heldige fyr at være tildelt Middelfart Sparekasses studielegat i forbindelse med mit udvekslingsophold i Italien. Min daglige gang på Aarhus Universitet, hvor jeg læser Erhvervsøkonomi, bliver fra september af skiftet ud med kanalernes by, Venedig. Her får jeg fornøjelsen af at tage mit femte semester på Ca’ Foscari University of Venice, der vil byde på nye venskaber og spændende udfordringer.

Henrik Klemmensen
Henrik Klemmensen

Dansk triatlet der rejser verden rundt for at samle point til OL kvalifikationen mod Tokyo. Henrik er bosat i Odense hvor han træner med Tri Team SDU. Han har studeret til Ingeniør i Global Management and Manufacturing, hvor han blev uddannet i 2017. Nu fokuserer han al energi på triatlon i målet om at opfylde de store ambitioner.

Emil Deleuran Hansen
Emil Deleuran Hansen

Mit navn er Emil Deleuran Hansen. Jeg er 21 år og er professionel triatlet med hovedsæde i Odense. Udover sporten læser jeg medicin på SDU og netop denne kombination af studie og kampen for at komme til OL, vil jeg prøve, at give et indblik i her på bloggen.

Emil Weimar
Emil Weimar

Jeg hedder Emil Weimar, er 23 år, og studerer til dagligt HA Generel Erhvervsøkonomi på SDU i Odense. Jeg blev i sommers færdig med de to første år af min bachelor (4 semestre) og har valgt at læse 5. semester på Portsmouth Business School i England. Det er noget jeg har set utrolig meget frem til, og jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk oplevelse at bo i Portsmouth. Jeg vil forsøge, at opleve så meget som muligt i de måneder jeg er afsted, og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser og erfaringer med jer her på bloggen.

Cirkeline og Emilie
Cirkeline og Emilie

Vi er Emilie og Cirkeline og vi drømmer om at komme til ungdoms VM i 29’er. Vi elsker begge at sejle, og har nu teamet op sammen med målet om at kvalificere os til ungdoms VM der sejles til vinter i Kina. Vi vil forberede os bedst muligt til udtagelserne ved træning hjemme i klubberne men samtidigt også ved at deltage ved flest mulige stævner i den kommende tid. Vi glæder os til at bliver hurtigere, bedre og stærkere! Alt dette vil vi dele med jer her på bloggen! Emilie og Cirkeline _/) _/)

Laerke Fabricius
Laerke Fabricius

Jeg er riffelskytte og er 17 år. Jeg bor i Middelfart, men til dagligt er jeg på den anden side af broen på en skydebane nær Fredericia. Her har jeg hjemmebane, og det her mit andet hjem er. Jeg skyder for det danske juniorlandshold og repræsenterer ligeledes Danmark, når jeg er ude i verden for at skyde. Riflen er min bedste ven, og derfor nyder jeg at tilbringe timevis med den for at kunne være med helt fremme, når det gælder EM, VM og måske engang et OL. Vær med på min vej frem mod mit helt store mål om at blive en del af verdenseliten.

Henrik Heise Korsgaard
Henrik Heise Korsgaard

Fruens Bøge er pt. fyns førende tennisklub. Middelfart tennisklub er pt. Danmarks hyggeligste tennisklub!

Tina Petz Rasmussen
Tina Petz Rasmussen

Mit navn er Tine Petz Rasmussen, jeg er 24 år gammel og til dagligt studerer jeg antropologi på Aarhus Universitet. Med Middelfart Sparekasses støtte er jeg rejst til Storbritannien, nærmere bestemt University of Kent, Canterbury, i Sydengland, hvor jeg skal studere de næste 5 måneder. Udvekslingsopholdet er det sidste led i min bacheloruddannelse (6. semester) og giver mig mulighed for at prøve fire spændende valgfag af, bo i udlandet, lære en masse nye internationale studerende at kende og komme tættere på livet i England og Storbritannien. Det bliver helt sikkert nogle måneder med fuld fart på, hvor jeg får mulighed for at udvikle mig fagligt og personligt. Noget, jeg virkelig har set frem til!

Mie Schackinger Trothe
Mie Schackinger Trothe

Mit navn er Mie Schackinger Trothe. Jeg er lige fyldt 18 år i starten af 2016, og har derved nu i 8 år levet med et lidt kortere venstre ben, som blev amputeret i 2008 forårsaget af sygdom i knæet. Som 16-årig begyndte jeg at gå til konkurrence svømning, og siden da er det gået utroligt stærkt. I dag træner jeg 6 gange svømning om ugen i DeltaSwim samt 3 gange styrketræning bl.a. med Fredericia Eliteidræt. Ud over dette er jeg også optaget på DHIF (Dansk Handicap Idræts Forening) svømmetalenthold, hvilke byder på ind- og udenlandske stævner, samt deltagelse i adskillige træningssamlinger årligt. DHIF svømmetalentholdet er stadiet før man kommer på handicaplandsholdet. Jeg arbejder pt. hårdt på at fylde kravtiderne til landsholdet, så jeg kan komme skridtet videre. Svømning er hurtigt kommet til at betyde meget for mig, og er blevet en stor del af den travle hverdag, jeg har ude på Fredericia Gymnasium. Det har også åbnet for en masse fede oplevelse og drømme, som jeg ikke kan vente med at få realiseret, men første skridt er helt klart at komme på landsholdet. Da svømning ikke er en helt billig sport, er jeg meget glad for at Middelfart Sparekasse vil sponsorere mig og hermed hjælpe mig på vej mod mine mål og drømme.  

Jonas Thyme
Jonas Thyme

Mit navn er Jonas Thyme. Jeg kommer fra Esbjerg og er 22 år gammel. Jeg har windsurfet siden, at jeg var 10 år. Jeg konkurrer i disciplinerne slalom og iQFoil. Mit mål er at komme til OL i 2028. Mine bedste resultater: Verdensmester u19 speed 2017, 3. plads u21 slalom VM 2021, 3. plads u17 slalom VM 2017, Europamester u19 foil 2018, Nordiskmester u21 slalom 2018 og 2019, delt 1. plads senior kombineret iQFOil/Slalom DM 2021

Kirsten Ebbesen
Kirsten Ebbesen

Jeg hedder Kirsten Ebbesen. Til dagligt arbejder jeg hos firmaet active aid i Viborg, som blandt andet forhandler TRX Suspension Trainer og Trigger Point Foamrollers. Jeg er blevet spurgt, om jeg vil fortælle om min oplevelse af Tinderbox Festival 2016, så læs med, når jeg fortæller om, hvad, hvem og hvor 🙂

Marie Liengaard Mouridtsen
Marie Liengaard Mouridtsen

Jeg er taget til Glasgow i Skotland for at opleve deres betagende kultur – Følg med her! Jeg har altid været besat af at opleve verdenen og andre kulture. Jeg rejste allerede alene for første gang, da jeg var 16 a?r. Dengang var destinationen Houston, Texas i et helt a?r, og siden da har jeg været afhængig. At rejse beriger mig med et unikt indblik i realiteter, som mit liv i Danmarks osteklokkesamfund fortrænger. Jeg elsker at opleve livet fra andres synspunkter, hvilket kun længere ophold gør muligt – og nu har jeg fa?et muligheden for for at opleve den skotske a?nd og ikke mindst deres gudesmukke natur.

Peter Sandholt Ultra Cycling
Peter Sandholt Ultra Cycling

Jeg har indgået en samarbejdsaftale med banken (ref. Kristian Gren). En del af aftalen er, at jeg skal blogge fra mit cykelløb på tværs af Sibirien startende d. 15. juli frem til d. 12. august.

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.

Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig