Emil Weimar
Emil Weimar

Jeg hedder Emil Weimar, er 23 år, og studerer til dagligt HA Generel Erhvervsøkonomi på SDU i Odense. Jeg blev i sommers færdig med de to første år af min bachelor (4 semestre) og har valgt at læse 5. semester på Portsmouth Business School i England. Det er noget jeg har set utrolig meget frem til, og jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk oplevelse at bo i Portsmouth. Jeg vil forsøge, at opleve så meget som muligt i de måneder jeg er afsted, og jeg glæder mig til at dele mine oplevelser og erfaringer med jer her på bloggen.

Melissa Dahlerup
Melissa Dahlerup

Mit navn er Melissa Dahlerup, jeg er 40 år gammel og bor i Varde sammen med min mand og vores to piger. Til sommer cykler jeg sammen med Team Rynkeby, der er Nordens største velgørenhedscykelhold, til Paris for at støtte kampen mod børnekræft.

Signe Haugaard
Signe Haugaard

Jeg er en 20 årig pige med mod på at opleve verden på en ny og anderledes måde. Jeg vil grave mig ned i en fuldstændig anden kultur og efterstræbe at denne kultur får en smagsprøve på danskheden. Jeg vil videregive de oplevelser og erfaringer jeg gør mig, i håb om at nedbryde fordomme og skabe større grad af solidaritet. Jeg rejser til Kenya med Global Contact – en organisation under Mellemfolkeligt Samvirke.

Henrik Heise Korsgaard
Henrik Heise Korsgaard

Fruens Bøge er pt. fyns førende tennisklub. Middelfart tennisklub er pt. Danmarks hyggeligste tennisklub!

Martin Friedrichsen
Martin Friedrichsen

Mit navn er Martin Friedrichsen, jeg er 23 år, jeg har roet kajak siden jeg var 13 år, og har siden da deltaget adskillige stævner nationalt og internationalt, og vundet en del medaljer. Forrige år blev jeg færdiguddannet som bygningssnedker. Sidste år deltog jeg i ungdoms VM i Portugal i 4 mands kajak, vi nåede til semifinalen. I perioden 2. februar til 14 april 2016 er jeg sammen med landsholdet på træningslejr i Florida, og er klar til årets første løb. Tak for tilskuddet til min rejse Middelfart sparekasse.  

Team Fit4Run
Team Fit4Run

Team Fit4Run – et multisporthold for kvinder. Vi dyrker adventurerace, MTB, crossløb, openwater svømning og alt muligt andet udfordrende sport. Vi har egen hjemmeside – www.teamfit4run.dk

Amalie Hartvig Pinderup
Amalie Hartvig Pinderup

Hej! Jeg hedder Amalie, jeg er 20 år og skal til at starte mine studier på University College London. Jeg skal studere BSc Anthropology hvilket jeg kun er blevet mere intereserret i, efter at have brugt fem måneder i Kenya som frivillig i mit sabbat år. Jeg graduerede fra Vejle Tekniske Gymnasium i Juni 2015, og har siden arbejdet og rejst. Ved siden af skole holder jeg meget af at tegne og løbe, og så arbejder som livredder i Lalandia Aquadome Billund. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme over og opleve London og begynde mine studier, og selvfølgelig til at fortælle om det hele her! Tak Middelfart Sparekasse, for at hjælpe mig med at gøre dette muligt.

Mie Schackinger Trothe
Mie Schackinger Trothe

Mit navn er Mie Schackinger Trothe. Jeg er lige fyldt 18 år i starten af 2016, og har derved nu i 8 år levet med et lidt kortere venstre ben, som blev amputeret i 2008 forårsaget af sygdom i knæet. Som 16-årig begyndte jeg at gå til konkurrence svømning, og siden da er det gået utroligt stærkt. I dag træner jeg 6 gange svømning om ugen i DeltaSwim samt 3 gange styrketræning bl.a. med Fredericia Eliteidræt. Ud over dette er jeg også optaget på DHIF (Dansk Handicap Idræts Forening) svømmetalenthold, hvilke byder på ind- og udenlandske stævner, samt deltagelse i adskillige træningssamlinger årligt. DHIF svømmetalentholdet er stadiet før man kommer på handicaplandsholdet. Jeg arbejder pt. hårdt på at fylde kravtiderne til landsholdet, så jeg kan komme skridtet videre. Svømning er hurtigt kommet til at betyde meget for mig, og er blevet en stor del af den travle hverdag, jeg har ude på Fredericia Gymnasium. Det har også åbnet for en masse fede oplevelse og drømme, som jeg ikke kan vente med at få realiseret, men første skridt er helt klart at komme på landsholdet. Da svømning ikke er en helt billig sport, er jeg meget glad for at Middelfart Sparekasse vil sponsorere mig og hermed hjælpe mig på vej mod mine mål og drømme.  

Patrick Lund
Patrick Lund

Jeg er ansat i Fredericia afdelingen som privatrådgiver. Har studeret finansøkonom i Århus. Herefter fik jeg den mulighed for at komme i trainee i Middelfart Sparekasse. Jeg blev i sommeren 2011 færdig med min trainee-periode på 1 år. Har indtil nu siddet og taget hovedsagligt nye kunder ind og laver også en del backoffice arbejde. Jeg har nu fået muligheden for at tage det sidste år af min Bachelor of Commerce i udlandet. Hvilket bliver studeret i Melbourne, Australien.

Kent Eskildsen
Kent Eskildsen

Mit navn er Kent Aoyama Eskildsen (24 år) og jeg har været så heldig at blive den nye politisk praktikant på den danske ambassade i Thailand i perioden 1. August – 31. Januar 2016. Til dagligt studerer jeg Development & International Relations, på Aalborg Universitet. Mit karrier mål i livet er at en dag arbejde som diplomat på en ambassade. Dette praktikophold er derfor mit første skridt mod min drøm. Så snart jeg lander i Thailand den 26. Juli vil jeg gå i gang med at skrive mit første indlæg!

Emil Bender Lassen
Emil Bender Lassen

3.g’er på Middelfart Gymnasium. Næstformand i VU Middelfart. 19 år og med internationalt arbejde og uddannelse på programmet. Flittig deltager i alle typer arrangementer der kan give unge en stemme – på kommunalt plan bl.a. i Ungdomsrådet. Medarrangør af Nordic Study Abroad Conference i København – som du bør deltage i, hvis du drømmer om en uddannelse i udlandet!

Søren Lau
Søren Lau

Jeg udgiver mit andet album SORT TEATER d. 7/4! Jeg er fra Middelfart, men bor pt. i København, hvor jeg læser Europæisk etnologi på Københavns Universitet. Tidligere efterskolelærer i Lunderskov, journalist- og lærerstuderende. Desuden skriver og spiller jeg musik – det har jeg gjort, siden jeg som helt ung cyklede rundt med morgenaviser i Kauslunde og fløjtede nykomponerede sange, uden selv at vide, at de var det. Bloggen her handler om mit forhold til musik – jeg skriver altså om mit pladeprojekt, mine sange og koncerter, men også om mine tanker om, hvad musik(ere) er, hvad musik(ere) gør, og hvad jeg mener, musik(ere) burde være.

Line Maigaard
Line Maigaard

Foreningen består af otte medlemmer, der samtidig er årets deltagere i den internationale procedurekonkurrence, Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot. Dette år var Foreningens medlemmer Bjørn Moosgaard, Dida Daugbjerg, Helena Fisker, Laura Weibel, Line Maigaard Iversen, Mathias Bové, Morten Bertelsen og Morten Nikolajsen. Derudover har Foreningen en bestyrelse bestående af formand, advokat Claes Wildfang, og en kasserer, Line Maigaard Iversen. Foreningens formål er at indhente midler til brug for Foreningens medlemmer, så de får de bedste muligheder for at deltage i såkaldte pre-moots eller “testkonkurrencer”, inden den endelige afvikling af procedurekonkurrencen finder sted i Wien i ugen op til påske.

Juliane
Juliane

Jeg er 18 år. Jeg begyndte at spille volleyball som knap 13 årig og er nu på A-landsholdet og har spillet på samtlige ungdomslandshold. Jeg bor i Middelfart og er på vej til USA for at spille volleyball for og studere på University of Minnesota på et 100% scollarship. Jeg afsluttede 3.g i juni 2011 i Birkerød.

Sandra Skov
Sandra Skov

Mit navn er Sandra, jeg er 23 år, og jeg blogger her på midspar.dk om mit udvekslingsophold i Australien. Jeg skal studere 4,5 mdr. på University of Queensland i Brisbane. I Danmark læser jeg en bachelor i Engelsk og organisationskommunikation på Copenhagen Business School, som jeg planlægger at være færdig med i sommeren 2013.

Team Tempo Gigante
Team Tempo Gigante

Lars Kjær Johansen er 34 år og bor i Gedved. Arbejder som Bevægelseskonsulent i DGI hvor jeg primært arbejder med forskellige idrætsprojekter. Derudover underviser jeg på DGI’s 40 timers cycling uddannelse og er frivillig i Motionsforum Horsens som cycling instruktør. Tommy Rybka 45 år og bor i Sdr. Aldum. Arbejder som bådebygger og underviser i mountainbike ved DGI og plusloebeguide.dk. Guide på mountainbike og rytter ture i Harzen. Vi er medlem af Hedensted Cykelklub

Jonas Thyme
Jonas Thyme

Mit navn er Jonas Thyme. Jeg kommer fra Esbjerg og er 16 år gammel. Jeg har windsurfet siden, at jeg var 10 år. Jeg konkurrer i disciplinerne slalom og speed. Mit mål er at blive professionel windsurfer og sejle med på world touren. Mine bedste resultater: 3. plads u17 slalom VM 2017, 1. plads u19 speed VM 2017, Nordisk/danskmester u17 formula/slalom 2016

Sophie-Amalie Halling Hastrup
Sophie-Amalie Halling Hastrup

Mit navn er Sophie-Amalie Halling Hastrup, jeg er 22 år, bosat i København og kinesisk-studerende på Københavns Universitet. Jeg elsker at rejse, og jeg elsker nye sprog! Derfor læser jeg kinesisk. Følg med i min blog om mit spændende ophold, her i Riget i midten, hvor facebook er ulovligt, nudler og ris er det bedste, lyst hår en fotomagnet, og ikke mindst, hvor der ALTID er liv. Kina.

Sara Brochstedt
Sara Brochstedt

Hej med jer. Jeg er en 21-årig pige der til daglig studerer HA-Etik & Ledelse på Aarhus Universitet. Mit 5. semester skal jeg tilbringe på AUT University i Auckland, New Zealand, og i løbet af de næste par måneder vil jeg opdatere jer her på bloggen om de forhåbentlig mange spændene oplevelser jeg får her i New Zealand.

Jeppe Thode
Jeppe Thode

– 22-årig mand – Studerer kommunikation ved købmandsskolen (CBS) i Kjøbenhavn – Diskuterer for at blive klogere – ikke for at vinde – Hvis nogen siger sort, så kan jeg være fræk og sige hvid. Ikke fordi jeg bedre kan lide hvid, men jeg vil gerne udfordre tankerne omkring sort.

Sebastian Kersting
Sebastian Kersting

Jeg bor i København hvor jeg til dagligt læser International Business på Copenhagen Business School. Jeg har en passion for Kinesisk business og kultur og har tilbragt samlet set to år i Shanghai, hvor jeg studerede fuldtids-kinesisk på Fudan University. Derudover har jeg også arbejdet for Grundfos og været en aktiv del af Young Professionals Danish Chamber of Commerce i Shanghai. Som et led af min uddannelse på CBS er jeg kommet på et tre-kontinentalt udvekslingsprogram hvor jeg skal studere udenlands i henholdsvis Hong Kong og USA.

Kirsten Ebbesen
Kirsten Ebbesen

Jeg hedder Kirsten Ebbesen. Til dagligt arbejder jeg hos firmaet active aid i Viborg, som blandt andet forhandler TRX Suspension Trainer og Trigger Point Foamrollers. Jeg er blevet spurgt, om jeg vil fortælle om min oplevelse af Tinderbox Festival 2016, så læs med, når jeg fortæller om, hvad, hvem og hvor 🙂

Diana Brandt
Diana Brandt

Mit navn er Diana Brandt. Jeg er 21 år og studere i New York på mit 3. semester af TEKO. Mere info på vej…..

Ida Højlund Rasmussen
Ida Højlund Rasmussen

Jeg hedder Ida, jeg er 21 år, bor i Aarhus og læser på Arkitektskolen. Jeg er født i den dejlige, midtjyske osteby Them ved Silkeborg, har boet halvdelen af mit liv i omegnen af Kolding og flyttede som 13-årig med mine forældre og min bror til den naturskønne perle af Vejle Ådal. Jeg har valgt at tage mit 5. semester i udlandet, nærmere bestemt i Jerusalem, fordi jeg tror på, at den bedste måde at forstå en anden kultur på er ved at leve i den. Arkitektur handler for mig altid om mennesker, og forståelsen af hvad der gør, at vi som mennesker føler os godt tilpas. Jeg vil gerne lære alle mulige søde, skøre, seje, sure, sørgelige, spændende, spøjse, sprøde og sprælske typer mennesker at kende i Det Hellige Land, hvor jeg – om alt går vel – lander i starten af oktober.

Anna Møller Christensen
Anna Møller Christensen

Mit navn er Anna Møller Christensen. Jeg er 21 år gammel, og blev student fra Middelfart Gymnasium i sommeren 2014. Jeg er så heldig at være blevet optaget på det meget prestigefyldte musikkonservatorium “Berklee College of Music” i Boston med hovedfaget rytmisk sang. Musik har altid fyldt meget i mit liv, og det er derfor en drøm, der nu går i opfyldelse. D. 30. august 2015 starter eventyret, og I kan på denne blog følge med i mine oplevelser.

Cirkeline og Emilie
Cirkeline og Emilie

Vi er Emilie og Cirkeline og vi drømmer om at komme til ungdoms VM i 29’er. Vi elsker begge at sejle, og har nu teamet op sammen med målet om at kvalificere os til ungdoms VM der sejles til vinter i Kina. Vi vil forberede os bedst muligt til udtagelserne ved træning hjemme i klubberne men samtidigt også ved at deltage ved flest mulige stævner i den kommende tid. Vi glæder os til at bliver hurtigere, bedre og stærkere! Alt dette vil vi dele med jer her på bloggen! Emilie og Cirkeline _/) _/)

Knud Bentholm
Knud Bentholm

Jeg hedder Knud er 47 år, bor i Båring ved Middelfart, er ambulance-redder og er blevet tilknyttet et udviklingsprojekt i Tanzania gennem foreningen ”Redder af verden” (RAV) RAV, er en non profit organisation, uden politisk tilknytning. Foreningens formål er bla.: Samarbejde med andre lande, fortrinsvis udviklingslande. Støtte til at opbygge ambulance, brand og redningstjenester med viden og undervisning, herunder optimering af arbejdsvilkårene for redningspersonaler.

Frederik Melson
Frederik Melson

Vi er to venner, sejlsport er vores passion, og størstedelen af vores liv. Succes i international sejlsport er det vi vil kæmpe for, og vi tror på at kunne nå vores mål om at komme i verdenseliten, hvis vi arbejder så hårdt som vi kan. Hverdagen indeholder selvfølgelig andre ting end sejlsport, og ved siden af går vi begge i 3.g på Middelfart Gymnasium, hvor der også bliver lagt kræfter for at sikre muligheden for en karriere ved siden af sejlsporten i fremtiden.

Thea Moeller
Thea Moeller

Hey allesammen! Jeg hedder Thea Hedegaard Møller, er 23 år gammel og studerer til dagligt sociologi på Københavns Universitet. Efter at have færddiggjort mine to første år på uddannelsen, har jeg valgt at tage mit 5. semester på Boston College, Massachucetts, USA for at opleve “the american lifestyle” indefra 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til at blogge om bl.a. det amerikanske valg, efterårsfarver i Boston og amerikansk collegekultur i al sin herlighed for forhåbentligt at kunne inspirere jer, kære læsere, til også at tage på udvekslingseventyr – for det er intet mindre end en fantastisk oplevelse

Anne Ovesen
Anne Ovesen

Jeg hedder Anne Ovense og er modtager af Middelfart Sparekasses studielegat. Jeg er opvokset i Kolding, men har siden sommeren 2010 studeret Kinastudier på København Universitet. Uddannelsen er en kombination af kinesisk sprog (mandarin), historie, kultur og samfund. I forbindelse med studiet af kinesisk sprog foregår vores 3. semester i Kina. Den 23. august rejser jeg til den kinesisk by Hangzhou, hvor jeg skal bo og studere det kommende halve år.

Emil Deleuran Hansen
Emil Deleuran Hansen

Mit navn er Emil Deleuran Hansen. Jeg er 18 år og bor i Fredericia, hvor jeg går på Fredericia Gymnasium med en 4-årig Team Danmark ordning. Jeg kører triathlon (sprint- og OL-distance) på eliteplan, og jeg har været en del af det danske junior/ungdomslandshold siden 2011. Triathlon er min helt store passion og med træningsuger på over 20 timer, skal man kunne lide det. Jeg går ind i min sidste sæson som junior her ved årsskiftet, så det er nu, der for alvor skal kæmpes med om medaljer til de store mesterskaber. På længere sigt, satser jeg på OL i Tokyo i 2020, det er jo en drengedrøm, at repræsentere sit land ved OL. Livet som elitetriatlet er, kort sagt, ret fedt. Jeg får en masse oplevelser på rejser rundt om i verden til diverse stævner og træningslejr, og det er de oplevelser, jeg vil prøve at dele med jer her på bloggen.

Team Runners High
Team Runners High

Team Runners High består af: Karl Rasmussen, Lasse Nørtoft Thomsen, Niels Meldgaard Lund-Nielsen, Nikolaj Primdal, Poul Erik Nilsen, Henrik Holm (bloggeren) Herudover et par supportere: Thea-Louise Krakau Rasmussen (hepper) og Lars Reinholt (Reinholt massage)

Thomas Bennedsen
Thomas Bennedsen

Ejer og Stifter af Mobildiskoteket Thunder-Power.dk

Mette
Mette

Jeg hedder Mette Eskelund Andersen og jeg er 22 år. Jeg læser til pædagog og i denne forbindelse rejser jeg til Australien, hvor jeg skal i praktik. Jeg skal arbejde på en skole for handicappede børn. Denne praktikperiode vare et halvt år. Jeg er så heldig, at min kæreste har mulighed for at tage med, så det er helt perfekt 🙂 I vil her, kunne læse om de forskellige ting vi oplever i løbet af de næste 6 måneder.

Bjoern
Bjoern

Bjørn Jeppe er kajakroer og et stort talent. Du kan læse om Bjørns oplevelser med kajaksporten

Nina
Nina

Jeg er 23 år og bor i Aarhus hvor jeg har læst medicin i 4 år. Jeg har altid elsket at rejse og gør det så tit jeg kan, så dette forår er jeg på den ultimative oplevelsestur når jeg bytter bøgerne ud med et ophold på et lille junglehospital i Bwindi, Uganda, på grænsen til DR Congo.

Kasper
Kasper

Mit navn er Kasper, jeg er 20 år gammel. Lige nu er jeg i Santa Barbara California for at læse Film Production i et år på Santa Barbara City College, samtidig er jeg på skolens Soccer Team, så jeg udlever min drøm og nyder livet i Californien! Jeg vil skrive et indlæg til Cosmoblog hver måned, så i kan se hvordan det foregår “over there”. Kasper

Line
Line

Jeg tager til september på University of California i ni måneder og vil løbende skrive om mine oplevelser her på bloggen

Anette Lilleore
Anette Lilleore

Hey! Jeg hedder Anette og er i foråret 2016 på udvekslingseventyr i Canadas hovedstad Ottawa. Mine 4 måneder i Canada er de sidste af min bacheloruddannelse i Antropologi på Aarhus Universitet. Kort sagt så lærer vi på antropologi, hvordan alle med hver deres øjne ser forskelligt på den samme verden. Et semester i udlandet er derfor helt oplagt til at blive endnu klogere på nye måder at se verden på. Jeg glæder mig til at dele små glimt med jer her på bloggen!

Thomas Christensen
Thomas Christensen

Hej, jeg hedder Thomas og er 15 år. Jeg kæmper judo og er med på det danske ungdomslandshold. Da jeg startede til judo, var jeg kun seks år, og i dag brænder jeg lige så meget for sporten, som jeg gjorde den gang for ni år siden.

Lasse
Lasse

Mit navn er Lasse Bjerre Jørgensen. Jeg er 21 år, og studere i øjeblikket på SDGA – The Golf Academy of the South i Orlando, Florida, hvor jeg udlever min drøm om at blive professionel golfspiller. Jeg skriver et månedligt indlæg om mine opvelser og golfmæssige udvilking. Skriv endelig hvis du har spørgsmål eller blot kommentarer. Lasse.

Simon
Simon

Jeg er født den 10. august 1980 i kuldet er der også en 3 år ældre storebror. Vi er begge opvokset i Elvighøj 10 km uden for Kolding. Elvighøj er stedet jeg stadig betragter som hjem, uanset hvor langt væk i verden jeg end måtte være er det altid en fryd at vende tilbage. Jeg har altid vidst at hvad end jeg skulle lave når jeg blev ældre skulle det være noget fysisk og måske en smule teknisk så jeg blev i 2001 udlært elektriker og arbejder stadig inden for faget.

Peter Sandholt Ultra Cycling
Peter Sandholt Ultra Cycling

Jeg har indgået en samarbejdsaftale med banken (ref. Kristian Gren). En del af aftalen er, at jeg skal blogge fra mit cykelløb på tværs af Sibirien startende d. 15. juli frem til d. 12. august.

Michelle Holst
Michelle Holst

Hej, mit navn er Michelle og fra februar til juli er jeg taget på praktikeventyr i Østen, nærmere bestem Koh Phangan i Thailand. Mine 6 måneder i Østen er andet sidste semester af min kommunikationsuddannelse på Danmarks Medie- og journalisthøjskole. Selve praktikken foregår på en healing og awakening skole hvor jeg som projektmanager skal lede deres kommunikationsopgaver og udvikle strategier for både sociale medier, website og selve virksomheden. Følg med når jeg fortæller om mine oplevelser i det fjerne Østen.

Signe Jorgensen
Signe Jorgensen

Hejsa 🙂 Jeg er så en af de heldige modtagere af et studielegat fra Middelfart Sparekasse, som jeg er VIRKELIG glad for! Mit navn er Signe, jeg elsker sprog, mennesker og kulturer. Derfor har jeg valgt at tage en bachelor i Linguistics and Social Anthropology på University of Edinburgh i Skotland, og det er dét, Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i, så TUSIND TAK for det 🙂 Jeg starter på mit studie her i september måned og vil fremover skrive lidt om mit liv og mine oplevelser her på siden.

Simone Nielsen
Simone Nielsen

Jeg er en af de heldige modtagere af Middelfart Sparekasses studielegat :).. Jeg er 25 år og studerende på Aalborg Universitet.. Jeg påbegynder mit 5. semester på San Diego State University, og det er simpelthen fantastisk at Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i dette projekt, tusind tak 🙂

Kemoknit
Kemoknit

Kemoknit indsamler garnrester og får strikkedamer og hæklefrøkner til at forvandle det til huer til kræftpatienter på OUH. Når man mister sit hår fryser man meget mere, end man lige skulle tro og en paryk kan ofte være for varm. Derfor vælger mange patienter at gå med en hue.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her
  • HOVEDKONTOR
  • Havnegade 21
  • 5500 Middelfart
  • Telefon: 64 22 22 22
  • Fax: 64 22 22 71
Find afdeling nær dig