Af

Martin Friedrichsen

Mit navn er Martin Friedrichsen, jeg er 23 år, jeg har roet kajak siden jeg var 13 år, og har siden da deltaget adskillige stævner nationalt og internationalt, og vundet en del medaljer. Forrige år blev jeg færdiguddannet som bygningssnedker. Sidste år deltog jeg i ungdoms VM i Portugal i 4 mands kajak, vi nåede til semifinalen. I perioden 2. februar til 14 april 2016 er jeg sammen med landsholdet på træningslejr i Florida, og er klar til årets første løb. Tak for tilskuddet til min rejse Middelfart sparekasse.

 

Så er 3 måneders træningslejr i Florida slut, Jeg rejser hjem i dag 13/4. Opholdet har betydet, at jeg hver dag, har kunnet fokusere på træningen, uden andre forstyrrelser. I starten af træningslejren trænede vi meget mængde, som giver grundformen. I slutningen af træningslejren har vi trænet høj intensitet, som giver tempoet. Jeg har fået opbygget grundform og intensitet mere end jeg tidligere har prøvet. Så føler mig så klar til sæsonstarten sidst i april måned hjemme i Danmark

Skriv en kommentar