Vi nærmer os afslutningen på den 6. dag af the Rickshaw Run. Disse 6 dage har budt på mange oplevelser fra de forskellige stater. 1360 km er kørt gennem Meghalaya, Assam og Vestbengalen!

Der har været mindre uheld, breakdowns og ikke mindst utallige positive oplevelser med de mange glade, åbne indere. Hver aften sidder vi nærmest med ømme skuldre, fordi vi vinker og siger hej til alle på vores vej. Selvom vi af og til mødes af forundrede, nærmest mistroiske blikke fra uforstående indere og agressiv kørsel fra truckchauffører, er det overvejende indtryk, at inderne uden tøven velkommer os. Ja faktisk sker det flere gange dagligt, at motorcyklister eller interesserede lokale fra landsbyerne, vi passerer, råber ‘Happy journey!’ eller hujer os videre mod målet i syd, Kochi.
Vi er nu i Midnapore, Vestbengalen. Der venter mange hårde køretimer forude, men hvis alt går vel imorgen, når vi ud til det flotte havområde omkring Puri, hvor vi så vil tage en dag ud af programmet. Dagen vil stå på afslapning, mens vores tuk tuk(hun hedder Ruby!) skal have et servicetjek. Det er vist en nødvendighed, efter mange hundrede kilometer hullede veje. Vejene har kostet mange skader på Ruby. Vi holder dog på, at man med ar på sjælen kun bliver stærkere, så vi ser frem til de sidste 10 køredage!

Skriv en kommentar