Jeg sidder lige nu i Auckland New Zealand, hvor jeg skal studerer et helt semester dvs. 4 måneder. Mit navn er Laura, jeg er 24 år gammel. Normalt læser jeg Film og Transmedia i Århus. På Auckland University of Technology har jeg fået muligheden for at prøve nogle nye fag som er en anden kategori end film-faget. Her skal jeg læse Performance Communication, Introduction to Game and Play Design, Photography og Advertising Creativity. Meget forskellige fag, som alle har det tilfælles at det er kreativt og med workshops, hvor man hele tiden selv skal løse en opgave undervejs.

I Københavns lufthavn

Vejen frem til mit lille værelse i centrum af Auckland, var langt fra som jeg havde regnet med.

Da jeg sad i Københavns Lufthavn og ventede ved gaten d. 4. Juli, var jeg spændt og fuldt oprustet til et semester i Auckland New Zealand. Da mit fly mod Doha blev forsinket 2,5 time, nåede jeg ikke min forbindelse mod Auckland. Jeg kom derfor på et 24 timers ophold i Doha, med eget lækkert hotelværelse, stor buffet til alle måltider, pool og træningslokale. Med 47 grader udenfor, valgte jeg at blive indendøre til solen var gået ned, og temperaturen var faldet til 37 grader.

Så selvom jeg kun nåede at opleve den danske sommer i sølle to uger inden jeg dragede mod New Zealandsk vinter, nåede jeg alligevel at blive gennemvarmet en sidste aften, inden jeg landede i det kolde Auckland, efter en flyvetur på 17 timer.

Der var et kæmpe udvalg af kager i buffeten på hotellet.

Skriv en kommentar