IMG_7188IMG_7219IMG_8159IMG_7247

Så er jeg igen på dansk jord. Det var dog ikke med et kæmpe smil på læben at jeg pakkede min bagage og rejste væk fra Los Angeles sammen med de 25. andre studerende. Det har uden tvivl være en kanon oplevelsesrig tid for os alle. Vi har oplevet så utrolig meget på de måneder.

Det var en syn for guder da vi første dag ankom til vores hus. Det var et kæmpe hus, med tilhørende gæstehus, pool, hjemme bio, fitness rum og u.alm mange toiletter. Dog endte det med alligevel at føles lidt småt tilsidst, da vi boede 30 mennesker der i 3 måneder.

Vi boede lidt uden for L.A i en by der hedder Sand Canyon Road, det tog ca. en halv time i bil indtil Hollywood hvor danse skolerne lå.

Hver dag (mandag-fredag) gik med at få taget en hel masse fede danse timer! Første måned var vi på Millennuim dance complex, der efter en måned på Debbie Reynolds, for så igen at tage tilbage på millennium og have den sidste måned. Det har været så udfordrende men givende at få lov at danse med nogle af verdens bedste dansere. Vi er nu alle tilbage og i fuld gang med at lave vores afslutnings show og de afsluttende prøver.

 

 

 

Skriv en kommentar