Sæsonens stævner og konkurrencer sluttede af stille og roligt engang i efteråret, for mig var det især efter turen til EM nede i Schweiz. Hele året 2018 har været noget af en oplevelse, med en masse god læring, men ikke mindst også nogle udfordringer, som helt sikkert har været fede! Jeg er også rigtig stolt og tilfreds med mine præstationer. Alt det jeg har fået prøvet af, har også givet mig meget motivation. Det har været med til at forbedre min lyst til at træne, ikke at den ikke var der i forvejen ;), men den er helt sikkert kun blevet større, hvilket er en rigtig fed følelse at komme hjem med!

Tilbage i efteråret kunne jeg godt fornemme, at jeg havde lysten til at prøve noget mere landshold og flere mesterskaber af. Derfor sendte jeg en interessetilkendegivelse til juniorlandstrænerne. Der skulle man både svare på tanker omkring ens selv og orienteringsløb, nogle målsætninger og lignende. Derefter var det bare at vente til det blev offentliggjort hvem landsholdet 2019 skulle bestå af. Jeg blev ringet op, og jeg var på holdet igen i år. Hvilket jeg rigtig glad for! Der er mange piger, der har potentialet til at blande sig, så det at jeg blev valgt og trænerne kan se muligheder med mig på holdet, det er jeg meget stolt over!

Jeg har dog her i efterårstræningsperioden haft nogle skadesproblemer efter det styrt jeg lavede i Schweiz til JEC. Det har gjort at jeg ikke har trænet fyldt træningsprogram. Jeg får heldigvis hjælp af fysioterapi, så jeg hurtigst muligt kan blive frisk igen, og komme i gang med træningen frem imod min sæson 2019.

Her i første weekend i december var vi afsted på en opstartssamling for 2019. Turen gik til Slettestrand oppe i Nordjylland i nogle fede nordjyske terræner. Vi var afsted sammen med seniorlandsholdet. I løbet af weekenden fik jeg også evalueret min sæson og kigget på mine præstationer til de større mesterskaber. Det gjorde jeg sammen med min personlige træner, Maja Alm, som selv er på seniorlandsholdet, og er den bedste i verden til sprintorienteringen. Der har hun nemlig vundet VM-guld de seneste fire år. Vi fik os en god snak, og det var med en god følelse at jeg sluttede min sæson 2018 af. Ellers var det også en god weekend, og det tyder på, at det kommende år nok skal blive fedt, ikke mindst lige så sjovt og godt som 2018 endte med at blive!

Skriv en kommentar