Af

Henrik Klemmensen

Dansk triatlet der rejser verden rundt for at samle point til OL kvalifikationen mod Tokyo. Henrik er bosat i Odense hvor han træner med Tri Team SDU. Han har studeret til Ingeniør i Global Management and Manufacturing, hvor han blev uddannet i 2017. Nu fokuserer han al energi på triatlon i målet om at opfylde de store ambitioner.

Først nogle totaler for hele sæsonen (Nogle mere relevante end andre :))
– 1020 timers træning totalt
– gennemsnit over 52 uger: (24,5 km svømning, 255 km cykling, 60 km løb)
– 3100 timers søvn
– 80 liter restitutions-kakaomælk
– 19 konkurrencer
– 12 lande (2x Spanien, 4x Frankrig, Polen, Ungarn, Estland, Sverige, Scotland, Schweiz, Hong Kong, Sydkorea, Marokko, Senegal)
– 34 flyvninger
– 93 rejsedage
– 3 podier
– 2 diskvalificeringer

2018 har nået sin ende. Det har været min første sæson som fuldtidstriatlet, og jeg ser tilbage på året med en tilfreds følelse over den udvikling jeg har været igennem. Det har været en langsigtet plan at færdiggøre min ingeniør uddannelse, herefter stable en professionel tilværelse på benene og nu være en del af den olympiske kvalifikation. Jeg er stolt af at jeg har været vedholdende med planen, og at den er lykkedes indtil nu. Mine ambitioner for 2019 er vilde, men med dedikationen jeg har udvist og udviklingen det har medført, føler jeg at jeg kan retfærdiggøre dem.

Jeg vil gerne takke min træner Kasper Gejl for et godt partnerskab og dedikation til hele projektet, såvel som min familie og venner for at være et stærkt fundament i det daglige. Sidst men ikke mindst en stor tak til mine sponsorer Middelfart Sparekasse, Skechers og Rambøll for at gøre denne tilværelse muligt.

Jeg ser frem til at holde jer opdateret i 2019Skriv en kommentar