Nikolaj Bangsgaard
Af

Nikolaj Bangsgaard

Jazztrommeslager på 24 år fra Vejle. Bachelor ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense (2022). Studerer nu Master of Music på Manhattan School of Music i New York (2022-2024)

Tiden siden mit første indlæg har været intense og helt vildt inspirerende. Jeg er startet på mit studie på Manhattan School of Music, og det et sindssygt godt miljø med dygtige musikere fra hele verden. Undervisningen er meget ambitiøs, og der er en virkelig høj lektiemængde, som har har skulle vænne mig til. Det kan være hårdt ikke at kunne tage til koncert eller jam-session grundet en musikhistorieaflevering, men efterhånden har jeg lært at kunne prioritere mellem disse på en god måde.

I New York er det som om, at alle dage er fredage – man kan altid høre koncerter, tage til sessions eller noget helt tredje eller fjerde. Det er SÅ fedt, men også intenst og krævende – især når man skal få det til at gå op med sit studie, og fordi rigtig meget af jazz’en foregår om natten.

Der er altså nok at holde styr på; lektioner, eksaminer, afleveringer, sessions, koncerter, networking og man kunne blive ved. Nogle dage (uger) glemmer jeg helt, at man også kan besøge Central Park, Brooklyn Bridge og andre seværdigheder, som også gør New York til en inspirerende by.

1 kommentar til “2. periode i New York City”

 1. Pia Bruhn skriver:

  Kære Nikolaj, hvor er det spændende. Mødte din mor til koncert i Jazz6000 i fredags. Hun gav mig dette link. Du er sørme heldig. Jeg ønsker dig al mulig held og lykkelig vil gerne følger dig.
  Kærlig hilsen
  Jens og Pia
  Jazz6000

  Vi skal muligvis til New York i 2023 med vores søn Nikolaj og hans familie. Så får du et kald.

Skriv en kommentar