Endnu en måned er gået i det solrige Californien, og jeg er nu ved at falde ordentlig på plads. Jeg har nu fået de 4 fag på plads, som jeg skal læse i dette semester, hvilket er; Projektledelse, Interkulturel Kommunikation, Video/Digital Design samt Design og Medier. Jeg er rigtig glad for de fag, som jeg skal læse de næste par måneder, og de passer godt ind i min uddannelse derhjemme. Professorerne virker meget engagerede i deres arbejde og fag, hvilket motiverer en til at gøre et godt stykke arbejde, og de virker til oprigtig at være interesserede i at man klarer sig godt i skolen. På mandag skal jeg til eksamen i projektledelse, hvor vi lærer om hvordan man planlægger og leder projekter. Det er det sværeste fag jeg har, men også det jeg lærer mest i, og det er samtidig yderst relevant for min uddannelse til digital konceptudvikler.

Skolesystemet er en del anderledes i USA end jeg vant til derhjemme, hvilket betyder at der er mange forskellige ting der afgører hvordan man klarer sig i fagene. De baserer ens karakter på tests, afleveringer, deltagelse i timen, om man dukker op til undervisningen og eksamener. Derudover har man mulighed for at deltage i ekstra credit events, som er frivilligt, men som kan give nogle ekstra point i fagene for at opnå en bedre karakter. Derfor bruger jeg meget tid på at gå i skole samt sidde på biblioteket og studere.

På torsdag har jeg endelig Spring Break, hvor jeg rejser mod den “kolde” østkyst for at nyde New York og New Jersey. Min veninde og jeg skal nyde nogle dage i New York, hvor vi skal shoppe, spise god mad og selvfølgelig se seværdigheder. Derefter drager vi videre til New Jersey for at besøge min moster, som jeg ikke ser så ofte, hvor der forhåbentlig også bliver tid til lidt afslapning. Jeg ser frem til at koble af for en stund, inden det går løs med skolen igen, men det kan jeg fortælle mere om næste gang I hører fra mig 🙂

Skriv en kommentar