Af

Sophie-Amalie Halling Hastrup

Mit navn er Sophie-Amalie Halling Hastrup, jeg er 22 år, bosat i København og kinesisk-studerende på Københavns Universitet. Jeg elsker at rejse, og jeg elsker nye sprog! Derfor læser jeg kinesisk. Følg med i min blog om mit spændende ophold, her i Riget i midten, hvor facebook er ulovligt, nudler og ris er det bedste, lyst hår en fotomagnet, og ikke mindst, hvor der ALTID er liv. Kina.

YES! Endelig er jeg landet i Beijing, Kina.
Jeg kan måske beskrives som jordens gladeste menneske ligenu! Her er vandvittigt varmt, blå himmel (yes – no smog) og masser af kinesere! Jeg elsker det! En måned før studiestart sidder jeg på et skønt livligt hostel, nær den Himmelske Fredsplads, og planlægger en lille rundrejse i Kina inden det går løs.

Den 1. september starter jeg på Peking University (Beijing Daxue), hvor jeg skal læse 3. semester af mit studie. Hardcore kinesisk. Allerede nyder jeg at kunne småtale med kineserne på gaden, og kunne gennemskue nogle af de tusinder kinesiske tegn, der står skrevet overalt.

Maden falder lige i min smag, og generelt synes jeg folk er super-flinke. Så snart jeg nævner at jeg skal studere på Peking University, viser de en ære og respekt, som giver mig en endnu større iver efter at komme igang med studiet hurtigst muligt!

Jeg glæder mig til løbende at opdatere om dette halve år, og jeg håber jer derhjemme vil følge med!

– Sophie-Amalie

10563037_10203473208605390_935117593317655379_n

3 kommentarer til “Ja tak til mifan(ris) og velkommen til Beijing!”

 1. Mads H skriver:

  Har du været på sprogrejse inden?

  Jeg har overvejet at tage afsted på sprogrejse til Kina med og har kigget på http://www.eurostudy.dk og set på deres kinesiske sprogrejse 🙂 Kan du anbefale steder at tage hen i forbindelse rejsen ?

 2. Sophie-Amalie Halling Hastrup skriver:

  Hej Mads!
  Jeg havde ikke været på sprogrejse inden nej – men derimod haft kinesisk sprogundervisning på universitetet inden.
  Det lyder mega spændende med sprogrejse! Jeg kender ikke eurostudy, desværre. Men var selv i Kina igen her i november, hvor jeg benyttede mig af intensiv privatundervisning hos thatsmandarin, som er en lokal sprogskole, hvor man virkelig bliver tvunget ud i det kinesiske, som var det jeg var der for 😉 Håber det kan hjælpe, ellers spørg endelig om alt!
  Mvh Sophie-Amalie

 3. Mads H skriver:

  Hej Sophie-Amalie:)

  Mange tak for svaret, jeg kigger videre rundt. Men det lyder klart som en mulighed!

Skriv en kommentar