Af

Juliane

Jeg er 18 år. Jeg begyndte at spille volleyball som knap 13 årig og er nu på A-landsholdet og har spillet på samtlige ungdomslandshold. Jeg bor i Middelfart og er på vej til USA for at spille volleyball for og studere på University of Minnesota på et 100% scollarship. Jeg afsluttede 3.g i juni 2011 i Birkerød.

Så er der gået 2 måneder, og jeg er godt igang med studier og træning. Jeg vil beskrive en almindelig dag, som den ser ud for mig.

Jeg står op kl. 6.00 og spiser morgenmad. Min styrketræning begynder 6.30. kl. 7.45 er jeg færdig og har været i bad. Så går jeg til timer fra 8.00 – 12.00. Fra 12.00 – 14.00 har jeg middag, hvor jeg spiser og laver lektier. er der tid hviler jeg en halv times tid inden træning. Volleytræningen er fra 14.00 – 18.00, hvor der er holdtræning og individuel træning samt behandlinger og massage. Hele holdet spiser aftensmad sammen, der laves specielt til volleyholdet sat sammen med det rigtige forhold af proteiner, kulhydrater osv. Jeg er hjemme i lejligheden igen kl. ca. 20.00, hvor den står på madpakke til næste dag, rengøring, vask og lektier. Sengetid er ca. 23.30.

Det er til tider stressende, især når en af de mange eksaminer står på programmet. der er 750 elever i den ene klasse (Science of politics) jeg går i, så eksaminerne, der ligger fast hver 14.dag, er nødvendige for professoren, for at han kan give karakterer til alle studerende. Han har ikke en chance for at huske alle elever 🙂

Jeg elsker bare at være her og lærer så meget – både på universitetet og på volleybanen.

Lige nu går jeg spændt og venter på besøg hjemmefra. Min mor kommer på en forlænget weekend 🙂

Hav det godt i Danmark

Juliane

Skriv en kommentar