Af

Line

Jeg tager til september på University of California i ni måneder og vil løbende skrive om mine oplevelser her på bloggen

Så er det vist tid til opdatering herfra Davis, CA igen. Sidst i Januar havde jeg besøg af min søster Mie i 14 dage. Det var utrolig dejligt med besøg hjemmefra og det gjorde det bestemt ikke værre at vi havde utrolig dejligt vejr taget i betragtning at det var januar måned. Vi tog på en todages tur til San Francisco (SF), hvor vi bl.a. så Golden Gate, Fishermans Wharf, var en tur ude at køre i cable cars og fik shoppet en del. Efter en tur i SF brugte vi de næste par dage i Davis, hvor jeg havde Mie med til undervisning på Campus og viste hende lidt rundt i lille Davis. Da det igen blev weekend drog vi sydpå mod Los Angeles og vi var så heldige, at jeg havde fået lov at låne en bil a 2 af mine venner. Den første dag tilbragte vi i Hollywood, hvor vi så Hollywood Blvd, Hollywood skiltet og besøgte Ole Henriksens spa (Han var der desværre ikke da vi var forbi). Dagen efter kørte vi en tur i Universal Studios hvor vi tilbragte det meste a dagen, førend turen gik til Santa Monica. I Santa Monica var vi en tur på stranden, og ja selvom vi havde 20-25 grader var vandet iskoldt, så det var bestemt ikke nogen fornøjelse at stikke føderne i vandet. Derusover brugte vi tiden i Santa Monica på at shoppe og gå rundt i de hyggelige gader. Efter 4 fantastiske dage i LA med dejligt sommervejr gik turen atter mod Davis, hvor vi havde én dag sammen inden Mie igen drog mod Danmark.
Så blev det februar og det har stort set regnet hele måneden – ikke lige det man forbinder med Californien. Det er trist med det dårlige vejr. Der er ikke så mange sjove ting at give sig til når det regner i Davis. Derfor har jeg ikke oplevet så meget på det sidste. Det eneste gode ved regned er, at det pludselig er meget lettere at tage sig sammen til at læse og få lavet alle de opgaver som følger med det at studere.
Lidt har jeg da oplevet – jeg har været en tur i et trampolincenter i Sacramento (JumpSkyHigh) med nogle af de andre. Det var super sjovt, trampoliner overalt både i gulvet og på væggen, men puha havde da helt glemt at det krævede så meget energi at hoppe rundt, så var meget øm i kroppen dagen efter. Jeg har også været endnu en tur i SF. Denne gang stod den på et par timers shopping, hvorefter vi tog på bar og senere på en club i Castro distriktet. Rigtig sjov aften – endte dog lidt ‘tragisk’ med at vi ikke kunne finde den ene af de to biler, vi var kørt derned i, da vi skulle hjem, fordi vi ikke kunne huske hvor vi havde parkeret. Vi ledte efter bilen i 3 timer natten mellem lørdag og søndag, men uden held. Da vi var 7 personer afsted og derfor ikke alle kunne køre tilbage i én bil endte det med at der var to der blev og sov på et hostel og vi andre kørte hjem. To af drengene kørte så tilbage til SF om sødagen, for at hente de andre og se om de kunne finde bilen, men igen uden held. Bilen er dog nu blevet fundet igen, så alt er endt lykkeligt og det er nu bare en historie vi alle kan grine af!
Det var alt for denne gang – håber alle derhjemme har det rigtig godt!

Skriv en kommentar