Af

Simone Nielsen

Jeg er en af de heldige modtagere af Middelfart Sparekasses studielegat :).. Jeg er 25 år og studerende på Aalborg Universitet.. Jeg påbegynder mit 5. semester på San Diego State University, og det er simpelthen fantastisk at Middelfart Sparekasse har valgt at støtte mig i dette projekt, tusind tak 🙂

Endelig, endelig, endelig er dagen kommet, hvor jeg kun mangler en nat, før flyvet sætter kurs mod USA. Der er nøjagtig 18 timer, til flyvet letter i Kastrup lufthavn og spændingen har for alvor sat sine spor.

Der har undervejs i forløbet været så mange forskellige informationer, at det til tider har virket uoverskueligt og SÅ langt væk, men der er kommet styr på tingene. Vi har endda fundet en hus hjemmefra, til nogenlunde pris hvor vi alle har mulighed for at være (Vi er i alt 5 idrætsstuderende der har valgt at rejse sammen). Der er dog en enkelt, STOR, faktor jeg overhovedet ikke har styr på, hvilket er umulig at få styr på hjemmefra, nemlig valg af fag. Vi har på forhånd, fået en forhåndsgodkendelse fra Aalborg Universitet på 7 fag, men da vi ikke har førsteret til at vælge fag, må vi roligt stille os i køen bag de amerikanske studerende. Vi har altså på forhånd ikke mulighed for at vide om der er plads på de ønskede fag. Vi må derfor bruge den første uge, på at “crashe” de forskellige fag og så håbe at de ikke er fyldte. Puha, det fungere ikke helt for mig ;), men bring it on.

Der vil selvfølgelig komme en update på om de ønskede fag er blevet en realitet. Men nu venter jeg bare på dagen i morgen 🙂

Skriv en kommentar