Sidst jeg skrev et indlæg sad jeg i Frankrig, fordi jeg skulle køre VM. Første dag kørte vi til og med 1/8 finalen. Det betød et indledende heat og en 1/8 finale for mig, så kun to omgange. Jeg blev 1’er begge omgange den første dag. Søndag var dag to, og der blev kørt kvartfinale, semifinale og finalen. Dsv. ramte jeg sammen med en hen over første hop i kvartfinalen, og væltede. Der var mit VM ovre, hvilket selvfølgelig var meget skuffende, men jeg var klar på cyklen igen et par dage efter.

OL-kvalifikationen startede den 1 august i år, og fortsætter til kort tid før OL 2024. Det betyder at de næste små 2 år, skal der samles så mange point sammen som muligt. Weekenden efter VM tog vi til Findland for at køre Norsisk mesterskab, her kørte jeg oppe i eliteklassen. Det gik super godt, jeg endte nemlig på en 1. plads. Fremover har vi besluttet at jeg ikke skal køre i U23 mere, men dermed kun køre elite. Det har jeg faktisk glædet mig til, da det giver meget mere udfordring og erfaring. 

De sidste to weekender har jeg været i henholdsvis Belgien og Holland for at køre 3-Nations cup, som er løb hvor man kan samle point til OL-kvalen og verdensranglisten. Jeg kørte selvfølgelig elite til begge løb. I Belgien endte jeg på en 4. plads, og i Holland blev det til en 1. plads, så det er en fin start på OL-kvalen, og det er jeg godt tilfreds med.

3-Nationscup Holland

I den kommende weekend tager vi til Colombia for at køre de sidste 4 afdelinger af worldcuppen. Her er jeg meget spændt på hvordan det kommer til at gå, nu når jeg skal køre elite. Jeg er sikker på der kommer til at blive rigtig hård konkurrence, og det glæder jeg mig til. Det er to weekender i streg vi skal køre løb. Vi tager afsted en uge før, så vi skal være afsted i lidt over 2 uger. Worldcuppen foregår i Bogota, som er Colombias hovedstad, og her ligger banen altså i ca. 2600 meters højde. Så Jetlag, højdeforskel og en anden kultur er ting, som jeg nu skal tage højde for, som jeg ikke er vandt til at tænke over. Vi tager afsted på søndag, og jeg glæder mig!

Skriv en kommentar