Amalie Hartvig Pinderup
Af

Amalie Hartvig Pinderup

Hej!
Jeg hedder Amalie, jeg er 20 år og skal til at starte mine studier på University College London. Jeg skal studere BSc Anthropology hvilket jeg kun er blevet mere intereserret i, efter at have brugt fem måneder i Kenya som frivillig i mit sabbat år. Jeg graduerede fra Vejle Tekniske Gymnasium i Juni 2015, og har siden arbejdet og rejst. Ved siden af skole holder jeg meget af at tegne og løbe, og så arbejder som livredder i Lalandia Aquadome Billund.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme over og opleve London og begynde mine studier, og selvfølgelig til at fortælle om det hele her!

Tak Middelfart Sparekasse, for at hjælpe mig med at gøre dette muligt.

Så er det rigtigt ved at blive jul i London, det er noget så hyggeligt! Et ord der er super populært i diverse boghandlere rundt omkring.

Skriv en kommentar