Siden årsskifte har der været fart på med træningen. Det er månederne fra offseasonen slutter, og op til årets første løb der indeholder det hårdeste træning og størst træningsmængde. Netop fordi styrken og grundformen skal optimeres ekstra her, det har for mig betydet 9-10 træninger om ugen. I vinterhalvåret er det kun muligt at køre indendørs på en mindre bane. Derfor er der altid stor lyst til at træne udenfor på normalstørrelse bane, til slut på vintersæsonen. 

Jeg kunne næsten kalde det en tradition at skulle til Alicante, Spanien en uge hen over vinteren. Det var jeg også denne vinter, men med landsholdet denne gang. Det altid mega fedt at komme ned i varmen og give den gas. Der er en rigtig stor træningsmængde når vi er afsted, men der er også tid til f.eks. at køre gokart og tage til stranden og drikke en kop kaffe. Gode træninger og at være en smule kulturel der hvor man nu er, det er noget jeg sætter pris på, og synes er fedt. 

Da jeg kom hjem fra Spanien, havde jeg to uger hjemme, inden jeg tog afsted til Verona i Italien. Det var en træningslejr på 2 uger, efterfulgt at afd. 1&2 af europacuppen i den sidste weekend. Det var fedt, fordi vi var rigtig godt forberedte, efter vi havde brugt så mange timer på banen inden løbet og lært banen godt at kende. Det var mit første løb i U23 klassen, og jeg var meget spændt! 

Løbsweekenden kig helt vildt godt! Lørdag vinder jeg alle omgange indtil semifinalen, og jeg ender med at bliver nummer 2 i finalen! Afd. 2 som var søndag, bliver jeg 1’er alle omgange jeg kører, også i finalen! Det var helt klart over de mål vi havde sat hjemmefra. Det at vinde en europacup har i rigtig mange år været en drøm, eller noget jeg ikke har turde håbe på. At jeg nu har gjort det, er helt vildt, men også lidt mærkeligt. Jeg er klar til mange flere weekender som denne, og at nå flere af mine mål! Nu har jeg 1 uge herhjemme før 3&4 afd. Bliver kørt i Belgien, og det er jeg helt klar til!

Der er udsigt til mange løbsweekender fra nu, og hen over sommeren. Jeg glæder mig til at give den gas! 

Tak til Middelfart sparekasse som vil støtte mig endnu et år!

Skriv en kommentar